Gazeteciler Cemiyeti’nden Başkan Doğan’a ziyaret

Gazeteciler Cemiyeti’nden Başkan Doğan’a ziyaret
Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Erol Şeker ve dernek üyeleri Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ı makamında ziyarette bulundular.

Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Erol Şeker ve cemiyet yönetim kurulu üyeleri, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'a ziyarette bulundular.Belediye Başkanlığı’nda gerçekleştirilen ziyarette Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyet Derneği Başkanı Erol Şeker, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ile bir süre ilçeye dair fikir alışverişinde bulundular. Önemli konuların paylaşıldığı ziyarette Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, dernek üyesi olan gazetecilerin taleplerini dinledi.

'Amacımız Çarşamba'yı Daha da Güzelleştirmek'
Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’a makamında yapılan kısa süreli ziyarette Çarşamba'da yapacak olduğu projelerden bahsetti. Başkan Doğan, "Çarşamba'mıza 10 yıl aradan sonra yeniden faaliyete geçmesini sağladığımız Çarşamba Şeker Fabrikası, vatandaşların eline çok güzel bir ekmek kapısı olacak. Aynı şeklide Tekstilkent, Organize Sanayi Bölgesi ve Kent Müzesi’nin de Çarşamba’mıza renk ve değer katacağını düşünüyorum. Amacımız Çarşamba'yı daha da güzelleştirmek" dedi.
Ziyaretlerinden ötürüDernek Başkanı Erol Şeker ve dernek üyelerine teşekkür eden Başkan Halit Doğan’ın ziyaretçilerle birlikte çekindiği fotoğraf sonrasında ziyaret son buldu.

HABER: Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber