Gazeteci Irmak’tan Şeker’e ziyaret

Gazeteci Irmak’tan Şeker’e ziyaret
MHP Muğla Milletvekili adayı ve Marmaris Gazetesi sahibi Çarşambalı gazeteci Temel Irmak, Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker’e ziyarette bulundu.

Çarşamba’da baba ocağına gelerek anne ziyaretinin ardından bir dizi ziyaretler yapan Çarşambalı Gazeteci ve MHP önceki dönem Muğla Milletvekili adayı Gazeteci Temel Irmak, Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker’i makamında ziyarette bulundu. Gazeteci Temel Irmak, güncel konular ve ülke gündemine dair bilgi alışverişinde bulundular. 15 Temmuz Darbe Girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarını sosyal medya hesabından yayınlayarak dikkatleri üzerine çeken Irmak, daha sonra ki süreçte yaşadıklarını anlattıktan sonra ülkede ki siyasi gündemi Şeker’le masaya yatırdılar.

Çarşamba ve Samsun ziyareti ile yeni internet yasasını da konuşan işkili daha sonra Youtube üzerinden yayın yaptığı “Her şeyi konuşan adam” adlı yayınları ile Muğla ve ülke gündemini kaçırmadan takip ettiğini Çarşamba ve Samsun’ un da uzakta olmasına rağmen yakından gündemini takip ederek olayları irdelediğini dile getirdi. 20 yıla yakındır Çarşamba ve Samsun’a Yerel medya olarak hizmet veren Haber Expres Gazetesi ve ekibini imrenerek izlediğini dile getirdi. Görüşmede Gazete çalışanlarına teşekkür edip başarılar diledi.


Ziyaretlerinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Şeker’de, Gazeteci Irmak’a hem gazetecilik hem de siyasi hayatında başarılar dilediğini ve kendisinin de dikkatle yayınlarını izlediğini ama doğru söyleyeni dokuz köyden kovalar sözü bu döneme denk gelmesi nedeni ile özellikle yerel medyanın sıkıntılı süreçte olduğunu belirtti ve ziyareti nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret karşılıklı sohbet ve fotoğraf çekimi sonrası son buldu.

img-20230918-wa0009.jpg
HABER:İsmail TEMİZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber