Gazete ve Dernek "Zirve Avukatlık'a emanet"

Gazete ve Dernek "Zirve Avukatlık'a emanet"
Çarşamba İlçesi’nde günlük yayınlanmakta olan Haber Expres Gazetesi ve Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneğinin Hukuk Servisi artık Zirve Avukatlık Bürosunun sorumluluğunda olacak.

Aslen Çarşamba'lı olan ve Samsun merkez de bulunan Zirve Avukatlık Bürosu’nun Avukatları Büşra Çelebi ve Gizem Kökten, Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı ve aynı zamanda Haber Expres Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker’e ziyarette bulundular.  Haber Expres Gazetesi  Yazı İşleri Müdürü ve Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği Erol Şeker’le, Zirve Avukatlık Bürosu avukatları Av. Büşra Çelebi ve Av. Gizem Kökten, Şeker ile bir süre sohbet ettiler.

Gazetenin kuruluşundan bu yana Gökçe Avukatlık Bürosu ile çalışan Haber Expres Gazetesi, bu yıl kurulan Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneğinin kuruluşu ile birlikte daha da güçlenerek ilçede yoluna devam ederken Hukuk Servisini de güçlendirdi. Gazete ve Dernek binamızı ziyaret eden Zirve Avukatlık Bürosu Avukat Büşra Çelebi ve Avukat Gizem Kökten'e ziyaretlerinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı ve Gazete Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker, Haber Expres gazetesi ile Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneğinin Derneğin Hukuk Servisi’nin genç, dinamik ve başarılı Avukatlara teslim etmekten mutluluk duyuyoruz. " dedi.

Şeker, "Genç ve emin ellere teslim ettiğimiz Avukatlarımızın hem İlçemizin gazetesini hem de Gazetecileri temsil eden Derneğimizin sorumluluğunu üstlenecek, bunu başaracak yetenek ve inançta olan genç avukatlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Önümüzde ki süreçte Haber Expres Gazetesi ve Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği olsun daha emin ellerde güvenle okuyucularına ulaşacağına inanıyoruz. Genç ve dinamik avukatlarımıza yeni birlikteliğimizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

HABER- FOTO: Nuri ŞEKER- Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber