GALİP ÖZTÜRK TEKLİF ETTİ, OKULUN İSMİ DEĞİŞİYOR

GALİP ÖZTÜRK TEKLİF ETTİ,  OKULUN İSMİ DEĞİŞİYOR
Samsun Canik İlçesinde inşaatına başlandıktan sonra Metro Holding Yönetim kurulu Başkanı Galip Öztürk Tarafından kaba inşaatı tamamlanan Canik Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ismi değiştiriliyor..

Galip Öztürk’ün teklifi ile gerçekleştirilecek olan isim değişikliği ile okulun Öztürk tarafından tamamı yaptırılarak önümüzdeki eğitim ve öğretim yılına hazır hale getirilecek..

ADINI DEĞİŞTİRELİM TAMAMINI BEN KARŞILAYAYIM

Okulun kaba inşaatını tamamlayarak vermiş olduğu yardım sözünü yerine getiren Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Canik Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi yaptırma yaşatma Derneği’ne adının Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak değiştirilmesini teklif etti.

Öztürk bu teklifi karşılığında ise okulun bütün ihtiyaçlarının kendisi tarafından karşılanarak tamamlanacağı sözünü verdi..

BEN DE İMAM HATİPLİYİM

Canik Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin kaba inşaatını karşılayan Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’ün inşaatın temel atma töreni sırasında, “Galip Öztürk kardeşiniz de bir İmam Hatip öğrencisi idi. Lakin imkânsızlıklar yüzünden çok sevdiğim okuluma devam edemedim. O yaşımdan itibaren çalışıyorum. Liseyi dışarıdan bitirdim.

21 yaşında delikanlıyken doğup büyüdüğüm köye iki derslikli bir okul yaptırmayı Allah bana nasip etti ve ben o gün dedim ki ; ‘Galip daha çok çalışacaksın, daha çok kazanacaksın ve yaşadığın sürece toplam 100 okul yaptıracaksın.’ Bugün temelini attığımız ve Türkiye’nin en büyük İmam hatip lisesi unvanını taşıyacak olan bu eğitim yuvasında binlerce çocuğumuz çift kanatlı kuş misali manevi tarafları kuvvetli, bilimle iç içe eğitim görecekler. Dilerim ki bugün temeli atılan bu güzide okulumuzu planlanan tarihte hep birlikte açalım ve öğrenci evlatlarımızın eğitimlerine bir an evvel başlamalarına şahitlik yapalım” şeklindeki mesajını VANET Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Tan okumuştu..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel