Galip Öztürk için kampanya da herkes imza atıyor

Galip Öztürk için kampanya da herkes imza atıyor
METRO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çarşambalı İşadamı Galip Öztürk için sevenlerinin başlattığı Adil Yargılama" isteği destek kampanyası sürerken sosyal medyadan yapılan destekler dikkat çekiyor

METRO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çarşambalı İşadamı Galip Öztürk'ü sevenlerin çeşitli sosyal paylaşım siteleri ve ıslak imza kampanyaları devam ederken  geçen yıl ilk başlarda cesaret edemediği imza kampanyasını başlatarak sonuca ulaştığını dile getiren Cemalettin Durmuş yeniden kampanyaya hem iş yerinden hem de sosyal medyadan imza kampanyaları ile dikkat çekiyor.

METRO Çarşamba İşletme Müdürü ve iş adamı Cemalettin Durmuş, METRO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk hakkında ki ceza sonrası sevenlerinin de yoğun talebi ile hem Şehirlerarası Otogarda bulunan Yazıhanesinde hem de sosyal paylaşım sitesinde başlattığı imza kampanyası için şunları dile getirdi. Durmuş, "İşadamımız Galip Öztürk'ü sevenler yazıhanemize gelerek neden kampanya yapmadığımızı ve destek için çalışacaklarını dile getirdi. Bu vesile ile bizde burada ıslak imzalı kampanya başlattık" dedi.

Öztürk'ü seven ancak yabancı ülkelerde veya uzak şehirlerde olan ama kampanyaya mutlaka destek veremediklerini uygun zemin olursa destek için fırsat beklediklerini belirten sevenleri içinse sosyal paylaşım sitesinden imza kampanyası başlattık. Sosyal paylaşım sitesinden de dikkat çeken bir destek çığ gibi büyümeye devam ediyor. İnanıyoruz ki bu kampanyaya Çarşamba'da bulunan STK'lar, Muhtarlar, İşadamları, öğrenciler, esnaflar ve aklınıza gelen herkesten destek geliyor ve gelmeye de devam ediyor. Bu vesile ile umarız sesimiz duyulur ve yeniden yargılanma yolu açılır" şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber