GALİP ÖZTÜRK AYVACIK İMAM HATİP LİSESİNİ UNUTMADI

GALİP ÖZTÜRK AYVACIK İMAM HATİP LİSESİNİ UNUTMADI
Ayvacıkta yapımı devam eden İmam-Hatip lisesinin yılsonuna tamamlanması için Belediye Başkanı Mustafa Belur’un yoğun çalışmasını sürdürüyor.

Gurbette yaşayan Ayvacık’lı işadamları, gurbetçi hemşehriler ve yurt dışında yaşayan Ayvacıklıları İmam-Hatip lisesi gibi tarihi ve eğitim açısından Ayvacık’a yapılabilicek en büyük hayırların başında gelen bir eğitim yatırımının tamamlanması için gece gündüz çalışıyor. ‘Ayvacıkta hiçbir eğitim yatırımı yarı yolda kalmaz kalmayacak’ diyen Metro Holding’in sahibi Galip Öztürk yine yardımlarını eksik etmedi ve bayram öncesi inşaat çalışmalarının hızlanması için bir miktar yardım gönderdi. Öztürk, “Bu vesile ile yapılmakta olan ve benimde yıllar önce eğitim aldığım İmam Hatip lisesinin ilçemde de yapılmasından dolayı oldukça duygulandım ve memnun oldum , bu okulun Ayvacığa yapımında emeği geçen herkes den Allah razı olsun" dedi.


Galip Öztürk, “Böylesine sevindirici bir yardımın ardından tüm Ayvacıklı hemşehrilerim başta olmak üzere tüm dünyadaki müslümanların ramazanı şerihlerini kutluyorum. Huzur dolu, Müslüman kanının dökülmediği, bayramlar olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.” diyerek Ayvacıklıların bayramını kutladı ve selam ve saygılarını gönderdi.

HABER MERKEZİ

cvyuko.jpg

cvyukv.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber