Galip Öztürk, Genç Grişimciler Desteklenmeli

Galip Öztürk, Genç Grişimciler Desteklenmeli
Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, “Bölge ekonomisinin kalkınması ve güçlenmesi için genç ve başarılı girişimcilerin desteklenmesi lazım” dedi

 

HABER – FOTO: Nevzat AKKAYA

Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ahmet Yılmaz 14 aydır tutuklu bulunduğu Silivri Cazaevi’nden tahliye edilen Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'e İstanbul Polenezköy'deki evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Genç Girişimci Ve Yöneticilere İhtiyacımız Var

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, “Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ahmet Yılmaz kardeşimi iyi tanırım. Kendisi iş dünyasındaki gelişmeleri yakından takip eden genç ve başarılı bir girişimcidir. Çarşamba Bölgesi ile birlikte gelişen kalkınan bir yerleşim merkezidir. Sanayi ve ticaretinin daha fazla kalkınması için hep birlikte çalışmalıyız. Bölgemizin ve ülkemizin dinamik ve başarılı bir ekonomiye kavuşması için birçok sektörde yatırım yapan ve yatırımcıyı destekleyen biri olarak, Sevgili Ahmet Yılmaz kardeşime başarılar diliyorum.“ şeklinde konuştu.

Yılmaz, Öztürk’e Geçmiş Olsun Dileklerini İletti

Silivri Cazaevi’nden tahliye edilen Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ü tekrar özgür görmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Ahmet Yılmaz, Ülkemizde ve dünyanın birçok yerinde yatırımları olan binlerce personel çalıştıran Sayın Galip Beyin yaşadıkları ailesi gibi bizleri de derinden üzdü. Geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için kendisini ziyaret ettik.” dedi.

Korumacı Politikalarla Olduğumuz Yerde Sayıyoruz

Güzel dileklerinden dolayı Galip Bey’e Teşekkür eden Ahmet Yılmaz, “Biz, Türk iş dünyası olarak, esasında çok şanslıyız. Hem müteşebbis dostu bir Başbakanımız var hem ekonominin kalbi olan ticaret hayatına yön veren, vizyon sahibi, işadamlarımız var. Dünyanın iktisadi ve siyasi anlamda yeniden şekillendiği, tarihi bir süreçten geçiyoruz. Küresel kriz, dünyadaki güç dengelerini değiştirdi. Dün güçlü olarak bilinen ülkeler, bugün eski güçlerinden çok uzaktadır. Dünya artık tedarik zincirine odaklanmış durumdadır. Şirketler, bir malı birkaç ülke menşeli girdilerle ve teknoloji ile üretiyor ve tüm dünyaya satıyor. Biz neden yapamıyoruz? Yerli sanayimiz zarar görür diye korkuyoruz ve korumacı politikalarla olduğumuz yerde sayıyoruz. Bu nedenle rekabet gücümüz gelişemiyor. Kısaca, zenginleşmek için, yatırım yapacak, üretim yapacak ve ticaret yapacak genç girişimciye ihtiyacımız var. Çarşamba Bölgemizi iyi tanıyor ve nasıl bir sanayi ve ticaret yapısına ihtiyaç duyulduğunu iyi biliyoruz.” Şeklinde konuştu.

Ziyarette Ahmet Yılmaz’a Çarşambalı İşadamları Anıl Arslan, Cihangir Özakçaylı, Eski Emniyet Teşkilatı mensuplarından Ahmet Ateşli, Hava Kuvvetleri eski mensuplarından Hasan Ateşli, Türkiye Otobüsçüler Federasyonu ( TOFED ) Genel Başkanı Mehmet Erdoğan Ve Samsun Eski Milletvekili Metro Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Cengiz de eşlik etti.

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk geçirdiği zor süreçte kendisini yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerine selam ve saygılarını iletti.

galip-ozturk,-genc-grisimciler-desteklenmeli-(3).jpg

galip-ozturk,-genc-grisimciler-desteklenmeli-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber