GALİP ÖZTÜRK, BATUM'DAN MESAJ VERDİ

GALİP ÖZTÜRK, BATUMDAN MESAJ VERDİ
Metro Turizm'in sahibi Samsunlu iş adamı Galip Öztürk, AVTER A.Ş tarafından Batum'da yapılan 90 milyon dolarlık inşaat çalışmalarını inceleyerek, "Çalışmak çalışmak daha çok çalışmak" mesajı verdi

Metro Turizm'in sahibi Samsunlu iş adamı Galip Öztürk, AVTER A.Ş tarafından Batum'da yapılan 90 milyon dolarlık inşaat çalışmalarını inceleyerek, "Çalışmak çalışmak daha çok çalışmak" mesajı verdi.

Metro Turizm'in sahibi Samsun'lu iş adamı Galip Öztürk, Batum'da hafta sonu mesaisi yaptı. Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş tarafından Batum'da yapılan beş yıldızlı otel, 1 rezidans ve alış veriş merkezi inşaatını inceleyen Galip Öztürk, baretli fotoğrafını da sosyal medya sayfasından yayınladı.

Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş(AVTER) tarafından 90 milyon dolarlık bir yatırımla Batum'da yapılacak olan projenin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Galip Öztürk, sosyal medya sayfasından verdiği mesajda ise "Pazar mesaisinden... Batum' da Pazar keyfi, İnşaat tam gaz devam ediyor. Çalışmak, çalışmak ve daha çok çalışmak" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber