GALİBİYET TARAFTARA ARMAĞAN OLSUN!

GALİBİYET TARAFTARA ARMAĞAN OLSUN!
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, deplasmanda Niğde Anadolu Futbol Kulübü A.Ş. takımını 1-0 yendikleri maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak, galibiyeti Niğde’ye gelen taraftarlara armağan etti

Galip geldikleri için mutlu olduğunu belirten Taner Taşkın, “Bu galibiyet buraya kadar gelip bizim destekleyen taraftarımıza armağan olsun. Buradan onları boynu bükük göndermiyoruz. Mutlu bir şekilde gönderiyoruz. Geçen hafta deplasmanda çok iyi oynadığımız bir maçtan beraberlik ile ayrılmıştık. İyi bir reaksiyon verip yarışı sonuna kadar götürmek istiyorduk. Niğde’den alacağımız galibiyet çok önemliydi. Bugün çocuklar çok iyi futbol ve oyunla kazanmasını bildiler. 1-0 gibi bir skorla yendik ama çok şanlı bir galibiyet olduğunu düşünüyorum. Çünkü maçta çok pozisyon oldu. Golü çok aradık ve haklı bir galibiyet aldık. İyi bir takımı yendik. Niğde Anadolu FK iyi bir takım. Çok mutluyuz. Takır takır top oynayan bir takımımız var. Ben her şeyden mutluyum” dedi.

Şampiyonluk yolunda Yılport Samsunspor’un ligde 6-7 tane ciddi anlamda rakibi olduğunu ifade eden Taner Taşkın, “Bizim bir tane rakibimiz yok. Bizim 6-7 tane ciddi anlamda rakiplerimiz var. Sarıyer’de bunlardan bir tanesi. Biz kimin ne yaptığına bakmadan sadece kendi işimize odaklanıyoruz. Biz zaten kendi adımıza neticeleri aldığımız zaman diğer takımlarda mutlaka ve mutlaka puan kaybedecektir. Bunu bir tek Sarıyer üzerinden yorumlamayın. Bana göre bizim en ciddi rakiplerimizden bir tanesi Kastamonuspor’du. Biz 6 puanlık maçı seyircimizin desteği ile aldık. Bizim ciddi olarak 5-6 tane ciddi rakibimiz var. Biz her maçımızı kazanmak için çıkacağız” diye konuştu.

Takım savunmasını iyi yaptıklarını belirten Taner Taşkın, “Bugün Niğde Anadolu FK maçında rakip takım kalecisi iyi oynadı. Bir hafta önce de Bayrampaşa kalecisi iyiydi. Bana göre skorun çoğalmasını önlediler. Onları da tebrik ederim. Bu arada 5 maçtır hem puan ve puanlar alıp hem de gol yemeyen bir takımımız var. Gol yememekte çok önemli. Takım savunmasını da gayet iyi yapıyoruz” şeklinde konuştu.


STAT: Niğde 5 Şubat

HAKEMLER: Burak Pakkan, İsmail Taygun Tasalı, Hüseyin Can

NİĞDE ANADOLU FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.: Kadem Burak, Yusuf Yalçın, Arda Hilmi, Enis, İsmail, Fatih, İbrahim Ferdi (Dk. 38 Şevki (Dk. 66 Fatih), Musa Caner, Alper Kadir, Cabir (Dk. 78 Mehmet Gürkan), Taner

YILPORT SAMSUNSPOR: Ahmet, Erhan, Nuri, Erkam, İshak, Ramazan, Savaş, Oğuz, Samet (Dk. 63 Muhammet), Kubilay (Dk. 88 Enes), Bahattin (Dk. 76 İrfan)

GOLLER: Dk. 73 Erkam (Yılport Samsunspor)

SARI KARTLAR: Yusuf Yalçın, Musa Caner, Arda Hilmi (Niğde Anadolu FK) Savaş (Yılport Samsunspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

3’üncü dakikada Erhan Kartal’ın ceza sahasına yaptığı ortada topa iyi yükselen Samet’in kafasında top az farkla üstten auta çıktı.

8’inci dakikada Alper Kadir’in ceza sahasına yaptığı ortada Musa Caner’in kafasında top az farkla yandan auta çıktı.

17’nci dakikada Kubilay’ın ara pasıyla buluşan Oğuz’un ceza sahası dışından kaleye çektiği şut az farkla yandan auta çıktı.

19’uncu dakikada orta sahadan aldığı topla ceza sahası dışına kadar ilerleyen Oğuz, Kubilay’a verdiği pasta Kubilay’ın kaleye çektiği şut az farkla yandan auta çıktı.

33’üncü dakikada Ramazan’ın pasıyla buluşan Bahattin’in kaleye çektiği şutu kaleci Kadem Burak kurtardı.

39’uncu dakikada Kubilay’ın ara pasıyla buluşan Oğuz’un yerden sert ve düzgün vuruşunda topu kaleci son anda kornere çıkarttı.

41’inci dakikada Niğde Anadolu FK’nın hatasını iyi değerlendiren ve kaleci ile karşı karşıya kalan Kubilay’ın şutunda kaleci topu kornere çıkarttı.

51’inci dakikada Kubilay’ın ceza sahasına yaptığı ortada topa iyi yükselen Bahattin’in kafa vuruşunda defans topu kornere çıkarttı.

53’üncü dakikada Niğde Anadolu FK ceza sahası içesinde oluşan karambolde Kubilay’ın kaleye çektiği sert şutu defans kornere çıkarttı.

57’nci dakikada Bahattin’in kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.

72’nci dakikada Kubilay’ın ceza sahasına yaptığı ortada Muhammet’in kafa vuruşunda kaleci topu kornere çıkarttı.

73'üncü dakikada Kubilay'ın ceza sahasına yaptığı ortada ceza sahasında oluşan karambolde topa son dokunan Erkam'ın vuruşunda top ağlarla buluştu. 0 – 1

87’inci dakikada Enis’in ceza sahasına yaptığı ortada topa iyi yükselen Fatih’in kafa vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.

TFF 2’nci Lig Beyaz Grubun 10’uncu haftasında Samsunspor, deplasmanda oynadığı Niğde Anadolu FK’yı 1 – 0 yendi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor