Galibiyet hasretine son

Galibiyet hasretine son
Bal Liginde mücadele eden Çarşambaspor hafta sonu kendi sahasında seyircisiz oynayacağı Ayancık spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

 

HABER-FOTO: Burak ÇALIŞKAN

(BAL)Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Çarşambaspor hafta sonu oynayacağı Ayancık spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Adapark tesislerinde dün yapılan idmanda çift kale maç yapan futbolcuların oldukça istekli ve hırslı oldukları gözlenirken Çarşambaspor yönetimi idmanı tribünden izledi.

İkinci yarının ilk iki maçından puan çıkaramayan Çarşambaspor ‘da teknik sorumlu İbrahim Hancı Ayancık spor karşısında mutlak galibiyet hedefi ile sahaya çıkacaklarını, galibiyet hasretine son vereceklerini ve kendilerini affettireceklerini dile getirdi.

Öte yandan geçtiğimiz hafta yapılan idmanda kasığında esneme olan ve Sivas İl Özel İdare maçında dinlendirilen Yasin’in durumunun iyi olduğu ve hafta sonu oynanacak Ayancık spor karşılaşmasında forma giyebileceği öğrenildi. TFF nin verdiği 2 maç seyircisiz oynama cezası nedeni ile bu hafta ki Ayancıkspor karşılaşmasını da sadece bayan ve çocuk taraftarlar tribünlerden izleyebilecek. Bu hafta sonu seyircisiz oynama cezası sona eriyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir