GALERİCİLER SİTESİ İÇİN İLK ADIMLAR ATILIYOR

GALERİCİLER SİTESİ İÇİN İLK ADIMLAR ATILIYOR
“Galericiler Sitesi” oluşturulması için ilçede hizmet veren Galerici esnafları ve temsilcileri ile ikinci toplantı yapıldı ve bir kooperatif kurulma kararını alındı.

    Çarşamba ilçesinde kurulması planlanan “Galericiler Sitesi” için Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.Yapılan değerlendirme toplantısına Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Musa Bala,Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz,Çarşamba Oto Galericiler Dernek Başkanı Ercan Sağlam,Demirciler Odası Başkanı Kerim Çakır,Madeni Zanaatkarlar Odası Başkanı Mustafa Dündar ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri, galerici esnafları temsilcileri katılarak fikir alışverişinde bulundular.

   Sorunun çözümü için çalışmalara başlanıyor
  ‘Yetki Belgesi’
zorunluluğu gelmesiyle birlikte Çarşamba ilçesinde hizmet veren galericiler büyük bir sorun yaşarken, çözümü noktasında gerekli adımların atılamaya başlandığı bilgisi alındı. İkinci el oto alışverişi hizmeti yapan işyerlerinin bulunduğu binanın üstünde konut olmaması zorunluluğu aranması nedeniyle ilçedeki galericiler ‘Yetki Belgesi’ alamazken, sorunun çözülmesi için Çarşamba’ya Galericiler Sitesi yapılması gündeme gelmişti. Buna istinaden Başkan Bala ile Çarşamba Oto Galericiler Dernek Başkanı Ercan Sağlam’ın ve bir çok galerici ve sivil toplum kuruluşunun çabası ve Belediye Başkanı Halit Doğan’ın destekleriyle “GALERİCİLER SİTESİ” yapımına ilişkin çalışmalar ve görevlendirmeler de bulunulduğu teyit edildi. Arazi ve yer araştırması yapıladıktan sonra hemen başlanacak olan site için galerici esnafı umutlu ve mutlu olduklarını dile getirdi.

HABER MERKEZİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber