Galerici Yaşar Killik son yolculuğa uğurlandı

Galerici Yaşar Killik son yolculuğa uğurlandı
Çarşamba ilçesinde meydana gelen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Oto galerici Yaşar Killik son yolculuğuna uğurlandı.

  Olay, Çarşamba ilçesi Orta Mahalle Çakmakçılar Caddesi üzerinde alacak-verecek tartışmasından çıkan silahlı saldırıda Ö.Ç. isimli şahıs pompalı tüfekle Yaşar Killik’e 3 el ateş etmiş ve ağır yaralanan  Yaşar Killik olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılmış ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Killik’e otopsi yapılması için Samsun’ a gönderilmiş ve dün gece geç saatlerde evine getirilmişti.

20-001.jpg100.jpg110.jpg111-002.jpg

  Yaşar Killik’ i son yolculuğuna uğurlamak üzere Yeşilırmak mahallesindeki evinin önünde cenaze töreni düzenlenmesinin ardından aynı mahallede bulunan Yeşilırmak Camiinde kılınan cenaze namazının ardından korona virüs tedbirleri gölgesinde Göğceli mezarlığı aile kabristanlığına dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.  

112.jpg

Bu arada hayatını kaybeden Yaşar Killik’i öldürdüğü iddia edilen ve olaydan bir gün sonra polise teslim olan Ö.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber