Galatasaraylılar “Araboğlu” ailesini yalnız bırakmadı

Galatasaraylılar “Araboğlu” ailesini yalnız bırakmadı
Galatasaray eski başkan yardımcılarından Samsun’lu Adil Araboğlu’nun eşi rahatsızlığı nedeni ile tedavi gördüğü hastanede yaşama gözlerini kaparken sevenlerini gözyaşlarına boğdu.

Galatasaray Lisesi 1947 – 48 dönem mezunlarından Faruk Araboğlu’nun oğlu, Galatasaray eski başkan yardımcılarından  Adil Araboğlu’nun Çarşambalı eşi Işık Araboğlu bir süreden beridir tedavi görüyordu. Önce ki gece tedavi gördüğü hastanede tedaviye cevap vermeyerek yaşama gözlerini kapattı. Vefat eden Işık Araboğlu’nun naşı Çarşamba’ya getirilerek Rıdvanpaşa camiinde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Göğceli Aile kabristanlığına defnedildi.

864058.jpg
Hayatını kaybeden Işık Araboğlu’nun cenazesine Galatasaray Kulüp yöneticilerinin yanı sıra Araboğlu ailesi ve sevenleri akrabaları katılırken tören de Galatasaray Kulüp Başkanı ve yöneticiler ile bazı iş adamlarının çelenkleri ve Araboğlu ailesini yalnız bırakmadıkları gözlerden kaçmadı. Hayatını kaybeden Işık Araboğlu’n un yaklaşık bir hafta önce de ablasını kaybettiği öğrenildi Araboğlu ailesine baş sağlığı dilerken hayata veda eden Işık Araboğlu’na Allahtan rahmet diliyoruz.

9d3b652b-477d-4f28-b1fa-a33f6d2a55e5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber