Galatasaray'dan yalanlama

Galatasaraydan yalanlama
Galatasaray, bugün bir gazetede çıkan başkan Ünal Aysal'la ilgili haberi yalanladı.

Sarı-kırmızılı takımın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bugün bir gazetenin spor sayfasında, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal'la ilgili yayınlanan haber, gerçeği yansıtmamaktadır. Başkanımız Ünal Aysal, bugün; Fatih Terim'in şikayeti üzerine başlatılmış olan bir soruşturma çerçevesinde, tanık olarak ve sadece bilgisine başvurulmak üzerine savcılığa davet edilmiş ve bu davete icabet etmiştir. Galatasaray Spor Kulübü Başkanlık Makamı'nı yıpratmaya yönelik olarak üretildiği çok açık olan haberde, yukardaki açıklama dışında yer alan bütün unsurlar, maksatlı ve gerçek dışıdır" denildi. 

FATİH TERİM’İN ŞİKAYETİ ÜZERİNE ÜNAL AYSAL İFADE VERDİ

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ile aralarında geçen telefon mesajlarının basında yer almasıyla ilgili soruşturmada tanık olarak ifade verdi. Aysal”ın cep telefonundaki mesajların basına nasıl ulaştığını bilmediğini söylediği belirtildi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray Spor Kulübünden ayrılık sürecinde Başkan Ünal Aysal ile arasındaki mesajlar gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı tarafından yayınlanmıştı. Terim bunun üzerine ‘özel hayatın gizliliğini ihlal ve kişisel verilerin izinsiz yayınlanması’ suçlamasıyla Kütahyalı hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Basın savcısı Hasan Bölükbaşı tarafından yürütülen soruşturmada Aysal, tanık olarak dinlendi. Bugün adliyeye gelen Aysal’a söz konusu mesajlara basının nasıl ulaşmış olabileceğinin sorulduğu öğrenildi. Aysal’ın ise cep telefonundaki mesajların basına nasıl ulaştığına ilişkin bir bilgisi bulunmadığını söylediği belirtildi.

Soruşturma kapsamında mesajları bir televizyon programında açıklayan Kütahyalı da şüpheli olarak ifade vermişti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir