GALATASARAY’A 19’LUK STOPER! ANLAŞMA SAĞLANDI

GALATASARAY’A 19’LUK STOPER! ANLAŞMA SAĞLANDI
Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray, Samsunspor'da forma giyen 19 yaşındaki savunma oyuncusu Yunus Emre Çift'i kadrosuna katmak istiyor

Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü ile karşılaşacak olan ve Başkent ekibini mağlup etmesi durumunda şampiyonluğunu ilan edecek Galatasaray, bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Galatasaray, Yunus Emre Çift ile prensipte anlaştı

Sözcü'de yer alan habere göre; Galatasaray’da yeni sezonun ilk dış transferi bitti bitiyor. Sarı-kırmızılı ekip, Samsunspor altyapısından yetişen, kulübüyle TFF 1. Lig şampiyonluğu sevinci yaşayan Yunus Emre Çift ile prensipte anlaştı. Kulüpler arasındaki pazarlıklar sürüyor.

2 milyon Euro

Sarı-kırmızılıların 2 milyon Euro dolayında bir bonservis ile bu transferi bitirmesi bekleniyor. Yunus Emre de Galatasaray'da oynamak için can atıyor.

Okan Buruk istiyor

Okan Buruk'un 19 yaşındaki genç futbolcuyu uzun süredir izlettiği ve çok istediği öğrenildi.

Avrupa ekipleri yakından takip ediyor

Avrupa ekiplerinin takip ettiği Yunus Emre, geleceğe yatırım olarak düşünülüyor. Ayrıca potansiyelli oyuncuyla, 8 artı 3 sisteminin devam edeceği gelecek sezon savunma rotasyonu da güçlenecek.

Van Djik'i örnek alıyor

Daha önce geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Yunus Emre Çift, İngiltere Premier Ligi'nde top koşturmak istediğini söylemişti. Van Djik'i örnek aldığını ifade eden genç oyuncu, "Van Djik'i örnek alıyorum. Birçok dünya çapındaki stoperi de takip ediyorum.

Yurt dışında da iyi takımlarda oynamak istiyorum. Bence en iyi seviyede futbolun oynandığı lig; İngiltere Premier Lig. Oraya transfer olursam benim için en iyisi olur” şeklinde konuşmuştu.

Bu sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden 19 yaşındaki genç oyuncu, bu sezon forma giydiği 27 karşılaşmada 1 gol kaydetti.

Kaynak: Ajansspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor