G.Saray'a Sneijder yardımı F.Bahçe'den

G.Saraya Sneijder yardımı F.Bahçeden
Wesley Sneijder transferi için maddi konularda bütün imkanlarını zorlayan Galatasaray, oyuncunun eşi Yolanthe Cabau'yu ikna etmek için de beklemediği bir yerden destek aldı

 

Galatasaray, Wesley Sneijder'i transfer edebilmek için ekonomik olarak tüm imkanlarını zorlarken, oyuncuyu ikna etmek için sarı kırmızılıların beklediği yardım Fenerbahçe'den geldiği ifade edildi. Yardımı yapan isim ise Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt'ın eşi Gertrude...

Wesley Sneijder'in Galatasaray'a gelebilmesindeki en önemli faktörlerden biri olan Yolanthe Cabau için Gertrude Kuyt da bu konuda önemli bir görevi yerine getirdi. Hollanda milli takımından sıkı arkadaş olan eşlerine benzer şekilde Yolanthe ve Gertrude'nin arkadaşlıkları da çok sağlam.  

-İNTER BAŞKANI DOĞRULADI-

Galatasaray'da Interli Wesley Sneijder'in transferi gündeme bomba gibi düşerken her saatte yeni gelişmeler yaşanıyor.

Inter başkanı Massimo Moratti Sneijder'in durumu ile ilgili yaptığı açıklamada Galatasaray'ın teklifini mikrofonlara doğrularken; "Evet Galatasaray'dan bir teklif aldık. Her şey Wesley'e bağlı. Henüz onunla konuşmadım. Eğer takımda kalmak isterse bu bizim için harika olur" açıklamasında bulundu. 

Galatasaray başkanı Ünal Aysal önceki gün yaptığı açıklamada Massimo Moratti ile Milano'da yaptığı görüşmeyi açıklarken bu toplantıdan sonra yaptıkları teklifin iki başkan tarafından da "tamam" cevabıyla yanıtlandığını söylemişti. 

Sneijder'ın eşi: İstanbul'u seviyorum ama..

Galatasaray'a transferi gündemde olan Wesley Sneijder'in Türkiye'ye gelişine futbolcunun eşi Cabau açık kapı bıraktı.. 

İSTANBUL HARİKA AMA WES HALA İNTER'İ SEVİYOR

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Sneijder'in eşi, "İstanbul kesinlikle harika bir şehir. Orada daha önce defalarca bulundum ve Türkiye'yi seviyorum. Ancak ne olacağını bilmiyorum, sadece Wesley'in Inter'i hâlâ sevdiğini söyleyebilirim" ifadelerini kullandı. 2009 yılında Real Madrid'den transfer edilen Wesley Sneijder, 13 milyon sterlinlik bonservis bedeli karşılığında Milano ekibinin kadrosuna katılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir