G.Saray şeytana azap çektirdi!

G.Saray şeytana azap çektirdi!
Uzun aradan sonra Şampiyonlar Ligi arenasına çıkan Galatasaray, Old Trafford'da İngiliz devi Manchester United karşısında sergilediği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı

 

İngiliz ekibin eski futbolcusu Garry Neville maç sonrasında yaptığı açıklamada, "Manchester United'ın 10 kişiyle defans yaptığını hayatımda hiç görmemiştim. Hele ki bunu Old Trafford''da görmek tam bir kabustu" dedi.

Oyunun son bölümlerinde rakip kaleyi adeta abluka altına alan sarı-kırmızılı takım, İngiliz ekibinin savunmasını fena bunalttı. Manchester United'ın eski yıldızı Garry Neville'ın konuyla ilgili itirafı dikkatlerden kaçmadı.

Kulübün sembol isimlerinden biri olan Neville'ın, "Bizim takımın 10 kişiyle defans yaptığını görmemiştim. Hele bunu Old Trafford'da görmek tam bir kabustu” şeklinde yorum yaparak Manchester United'ın acizliğini gözler önüne serdi.

Ada basının Galatasaray'ı öven ifadeleri de dikkat çekti. Daily Mail gazetesi karşılaşma ile ilgili haberinde “Galatasaray şanssızdı” derken, Umut’un pozisyonu için "Açık penaltı" yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor