İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

FUTBOLUN GERÇEKLERİ AYRILIKLAR

FUTBOLUN GERÇEKLERİ AYRILIKLAR

Çarşambaspor Kuşadası maçı sonrası kötü gidişin faturasını hocası Kenan Yelek’e keserek yollarını ayırdı hayırlı olsun diyelim.Futbolda bu durum sıça ve çokça yaşanmakta hele bizim ülkemizde.

                                      Kırılmak küsmek olmaz bu literatürde bakmışsın bir süre sonra tekrar çalışırsınız aynı hocayla.Yönetim bir karar almış bize düşen arkasında durmak ve önümüze bakmak.

                                      Ayrılık için Kendi fikrimi de belirteyim bir süre daha beklenmesi gerektiği  kanaati taşıyorum ama sorumluluk makamında değilim içerde ne olduğunu bilmiyorum sadece sonuçlar üzerinden 3 maç daha beklenebilirdi kanaati taşıyorum bunu bir kenara not edelim.

                                      Şimdi yapılması gereken önümüzdeki maça iyi bir şekilde hazırlanmak.Hoca tasarrufunu hep birlikte göreceğiz.

                                      Aksaray takımı 20-21 yeni oyuncu transferi ile lige başlamış,1 ve 2 ligden aldıkları topçular var epeyce .

                                      1 galibiyet ve 1 beraberlikleri var içerde, dışarda 2 mağlubiyet almışlar bizden farkları içerde 1 galibiyet almış olmaları.Kuşadasını yenseydik aynı durumda olacaktık.

                                      Yapıkları transferlerin karşılığını almış gibi durmuyorlar ama transfer baremi biz ligde play of oynamak istiyoruz eksenli.

                                     2018-2019 sezonunda Bal liginden çıkmışlar ve sonraki 2 sezonda hep üst sıralarda yer almışlar yani kalıcı olmak istiyorlar bu seneki transferleri de bunun bir göstergesi.

                                      Böyle bir takıma oynayacağız deplasmanda  yani zorlu bir maç bizi bekliyor.

                                      Takımızla ilgili sezon başı olumlu fikirlerimi sporcu eksenli de ifade etmiştim.Hala aynı kanaatteyim Kuşadası maçını şehir dışında olduğum için seyredemedim yine kendi ikramlarımızla maçı kaybettiğimizi ifade ettiler arkadaşlarım

                                     Birde takım kurgusu ile fazla oynamak takıma zarar veriyor tespitim vardı buna dikkat etmek gerekli Defansta bir kurgu kurmuşsun 2 ay çalışmışsın 2 maç oynamışsın o defansla biri bir hata yapmış o oyuncuyu sonraki maçta keserseniz Samsunsporun yaptığı hatayı yapmışolursunaz.Bursada Boli ve Ali kötü oynadı golde yedirdiler maç kaybettirdiler ilk iç saha maçında Keçiören maçında kesildiler ama takım defansı evlere şenlik oldu bu hafta Denizli de ikiside yerindeydi.Daha iyisi varsa koyarsınız,sakatlık varsa koyarsınız ama normalde kesmemeniz gerekir.

                                    Kuşadası maçında defansta benzer bir oynama takımız da  yapıldı diye ifade edildi arkadaşlarımca.Hatalar elbet olacak ama bunu en aza indirmek gerekmekte,Çarşambaspor zorlu Aksaray deplasmanından inşallah puan veya puanlarla dönecek.

                                    Takımız iyi yeter ki sahada üst düzey  mücadeleyi yansıtabilsin , Kuşadası takımını 2 yarıdaki oyunumuzla yenebilirdik diyen arkadaşlarıma güveniyorum Aksaray iyi takım ama yenmememiz için hiçbir sebep yok.

                                    Artık içerde dışarda diye bir kavram yok her takım birbirini yenebilecek güçte.

                                     Yeni hocamızla bir an önce anlaşırız ve iyi sonuçlar almaya başlarız inşallah.

                                     Vurgulamak istediğim diğer bir konu bizler takımızı elimizden geldiğince destekleyeceğiz kösteklemekten bir fayda gelmez eksiklerimizi uygun bir dille anlatarak bir bütün halinde yolumuza devam etmemiz gerekir.Çarşambasporun 3.lige bulunması şehir için bir marka,birdeğer,seyirzevki,heyecan demektir.

                                      Yarın oynayacağımız Altındağ kupa maçını kazanırızda moralimiz yerine gelir diyesim geliyor ama kupa maçları bir yandan takımı yorar ligi etkiler o zamanda en doğru olan kupadan kısa yoldan ayrılmaktır.

                                     Sağlıklı ve Spor dolu günler diliyorum. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi