Fuhuş Çetesi Çökertildi

Fuhuş Çetesi Çökertildi
Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri tarafından yapılan fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 9 şüpheli gözaltına alındıktan sonra mahkeme tarafından 4'ü tutuklandı.

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri ihbar ve bilgiler gelmesi üzerine bir süreden beridir teknik ve fiziki takibin ardından yapılan çalışmalar neticesinde yapılan operasyonda Fuhuşa teşvik, fuhuş için aracılık yaptıkları ve bunun için yer temin ettikleri tespit edilerek gözaltına 9  şüpheliden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konu ile ilgili olarak soruşturmayı büyük bir titizlik içerisinde gerçekleştiren Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamaya göre;  Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri yaptıkları teknik ve fiziki takip sonucu şüpheliler T.N., N.D., A.K., E.T., A.K.,  C.K., M.B., E.Ş. ve B.G.’nin fuhuşa teşvik, fuhuş için aracılık yaptıkları ve bunun için yer temin ettikleri bilgisine ulaştı.

Yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 9  şüpheli Çarşamba Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Şüphelilerden T.D., E.K., A.K. ve M.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması tüm yönleri ile devam ettiği öğrenildi.

HABER- FOTO: Berat GONCA- Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber