FOTOĞRAF AVCILARI AYBASTI’DA IŞIĞI ARADI

FOTOĞRAF AVCILARI AYBASTI’DA IŞIĞI ARADI
Ordu’nun Aybastı ilçesinde düzenlenen Fotomaraton etkinliği sona erdi

Aybastı Kaymakamlığı'nın düzenlemiş olduğu Fotomaraton etkinliği Samsun, Giresun, Ordu, Tekirdağ ve çevre illerden gelen yaklaşık 130 kişilik katılımcıyla gerçekleştirildi. İki gün boyunca devam eden etkinlik kapsamında Aybastı'nın Sevdeş, Borta, Hacı Ahmetli, Kızkayası, Yelve, Tirkici, Kızılot ve Perşembe Yaylaları, Armutlu ve Çiseli Şelaleleri ile ilçenin doğa harikası mekanları fotoğrafçılar tarafından itina ile sanat eserine dönüştürüldü. Şiddetli yağmura rağmen çalışmalarına devam eden fotoğraf tutkunları özellikle Perşembe Yaylası’nda yoğun sise maruz kalmalarına rağmen etkili çalışmalar gerçekleştirdi. Sisin aniden dağılması sonrası ortaya çıkan Perşembe Yaylası’ndaki dünya harikası menderesler ise Aybastı ilçesinde fotoğrafçıların en çok ilgisini çeken doğa harikası oldu.
Etkinliğe katılan Işığı Arayanlar Fotoğraf Topluluğu’nun kurucusu ve eğitmeni İbrahim Arslan özellikle yeni başlayanlar için çok verimli bir maraton olduğunu belirterek, “Güzel fotoğrafların çekildiği, hava muhalefeti nedeniyle zorlu ama etkili çalışmaların olduğu, yeni arkadaşlıkların edinildiği, sıcak, samimi bir ortam gerçekleşen maratonda, doğası gereği fotoğraf avcıları eller deklanşörde gözler vizörde en iyiyi elde etmek için kıyasıya yarıştılar” şeklinde konuştu.
Fotoğraf tutkunları etkinlik boyunca çektikleri fotoğraflar ile Aybastı Kaymakamlığı’nın Fotomaraton Yarışması ve aynı zamanda Aybastı Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği 3. Fotoğraf Yarışması’na da katılacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber