Fiyatlar havada, talep zirvede!

Fiyatlar havada, talep zirvede!
Samsun'un İlkadım ilçesinde dini kitap satışı yapan Bünyamin Yüksel dini kitap satışlarının çok yükseldiğinden bahsetti.

Samsun'un İlkadım ilçesinde Site cami çarşısında dini kitap satışı yapan Bünyamin Yüksel, dini kitap satışlarının çok yükseldiğinden bahsetti. Ayrıca, geçen seneye göre fiyatların yüzde 50 oranında arttığına ve vatandaşların doğru bilgiye ulaşmak için kitap aldığına dair bilgi verdi.

"Son 10 yılda arttı"

Son 10 yılda dini kitap satışlarının arttığını belirten Bünyamin Yüksel, "Şu anda dini kitaplar ve malzemelerde satışlarımız çok arttı, özellikle son 10 yılda müthiş bir artış yaşandı. Bu, insanların günümüzde doğru dini bilgiye ulaşmakta zorlanmalarından kaynaklanıyor. Ramazan ve Kurban bayramlarında satışlar normalin 2 katına çıkıyor, bu da satışlarımızı artırıyor. 10 yıl öncesine göre satışlarımızın daha yüksek olması ilginç bir durum, ancak insanların doğru bilgiye ulaşmak için kitap aldıklarını düşünüyorum. Çünkü teknolojinin gelişmesiyle birlikte din hakkında yanlış bilgiler de artmaya başladı. Bu nedenle insanlar, dini kitaplar alarak din bilgilerini taze tutuyorlar." şeklinde konuştu.

"Fiyatlar pahalandı"

Dini kitap fiyatlarının yüzde 50 oranında arttığını vurgulayan Yüksel, "Dini kitaplarımızda yüzde 50'lik bir fiyat artışı mevcut, çünkü her şeye zam geldi ve geçinebilmemiz için zam yapmamız gerekiyor. Geçen yıla göre fiyatlar tabii ki çok pahalandı, ancak vatandaşlar dinlerinden vazgeçmiyor; geliyor, alıyor. Fiyatlar yüzde 50 oranında arttı, diyebilirim." ifadelerini kullandı.

fiyatlar-havada-talep-zirvede-3.jpeg

fiyatlar-havada-talep-zirvede-1.jpeg

fiyatlar-havada-talep-zirvede-2.jpeg

fiyatlar-havada-talep-zirvede-4.jpeg

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir