“Fiyat Artışını Durdurun”

“Fiyat Artışını Durdurun”
Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala, akaryakıt zamları ile ilgili konuştu. Başkan Bala yaptığı açıklamada, son dönemlerde otogaz, motorin ve benzine gelen üst üste zamlar ulaştırma sektörüne büyük bir yara aldırdığını söyledi.

Ulaşım sektöründe çanlar çalıyor

Artan akaryakıt fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala, “Ulaştırma sektöründe yıllardır talep ettiğimiz ÖTV’siz akaryakıt sorunu halen çözülemezken, üst üste gelen akaryakıt zamları maalesef hem yolcu hem yük taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren esnafların belini bükmüş durumdadır. Akaryakıttaki bu yukarı yönlü eğilim bir an önce süspanse edilmelidir.Zaten şoför sıkıntısı çektiğimiz bu dönemlerde birde akaryakıt maliyetleri ulaşım sektörünü durma noktasına getirecektir.Mazot fiyatının litre başında  benzin fiyatını geçtiği , otogazın mazot fiyatına yaklaştığı bir dönemde ulaşım sektörünü tek bir sistemde idare edebilmek imkansız hale gelebilir.”dedi.

Akaryakıt fiyatları artık aşağıya eğilim göstermeli

Başkan bala yaptığı açıklama da, Artık akaryakıt fiyatlarının ivedi bir şekilde aşağı eğilim göstermesi gerektiğini ulaşım sektörünün bir şekilde süspanse edilerek nefes aldırılması ve ÖTV’siz akaryakıtın bir an önce gündeme getirilerek bunun çalışmalarının yapılması gerektiğini söyleyerek sözlerini tamamladı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber