Fırıncılar'da Pazar tatili ve ekmek tarife istifası

Fırıncılarda Pazar tatili ve ekmek tarife istifası
Çarşamba Fırıncılar Odası Yönetim Kurulu üyesi ve Yöneticisi Batıyaka Fırını sahibi İsmail Genç, Pazar günlerinin tatil edilmesi ve fiyat tarife değişikliğine direndiğini iddia ettikleri Çarşamba Fırıncılar Odası yönetimine tepki göstererek görevlerinden

HABER-FOTO: Nuri ŞEKER- Yunus Emre TÜRKYILMAZ

Çarşamba'da Fırıncıların Pazar günleri resmi tatil olsun istekleri ve yeni ekmek fiyat değişikliğine yanaşmadığını iddia ettikleri Fırıncılar Odasının inadı yüzünden istifaların başladığı iddia edildi. Konu hakkında Çarşamba Fırıncılar Odası Yönetim Kurulu üyesi ve Yöneticisi Batıyaka Fırını sahibi İsmail Genç, yeni ekmek tarife değişikliğine yanaşmadığını iddia ettikleri Çarşamba Fırıncılar Odası yöntemine tepki olarak yönetim kurulu üyeliği ve oda üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Batıyaka Ekmek Fırını sahibi ve Fırıncılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Genç, gazetemize yaptığı açıklamasında, "Fırıncı esnafının istediği ve ısrarla üzerinde durduğu Pazar tatilini Samsun'da uygulanan 250 gr. ekmeğin 1 Liradan halen satılmasının Çarşamba'da uygulanmadığı ve de Fırıncı arkadaşlarımın mağdur olmasını kabullenemediğim için Fırıncılar Odası Yönetimi ve Üyeliğinden kendi rızamla istifa ediyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim" ifadelerini kullandığı dilekçesini oda yönetimine gönderdiğini ve bu istenen kararların alınmasına kadar da aynı duruşu sergileyeceğini ifade etti.

20150323_201123.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber