Fırıncılarda ‘Akkaya’ ile devam!

Fırıncılarda ‘Akkaya’ ile devam!
Çarşamba Fırıncılar Odası’nın gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Esat Akkaya yeniden seçilerek güven tazeledi

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Fırıncılar Odası Olağan Genel Kurulu saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Gündem maddelerinin oylandığı olağan genel kurulda yönetim kurulu faaliyet, gelir gider raporlarının okunması ve oylamaya sunularak ibra edilmesinin ardından mevcut başkan Esat Akkaya konuşma yaptı.

Başkan Akkaya yaptığı konuşmada, özellikle fırınlarda hijyen temizliği eğitiminin gerekliliğini vurguladı. Ekmek yapımında artan maliyetlerden fırıncıların zorluklarla karşılaştığını vurgulayan Başkan Akkaya, ekmek fiyatlarında artış yaşanacağını da söyledi. Akkaya, “Şu anda birlik başkanıma ekmekte 30 gram düşmesi için dilekçe verdim. Bir süre sonra 20 gram daha düşüreceğiz. Amacımız fırıncının para kazanması. Ben fırıncıların para kazanmasını istiyorum. Bu noktada fırıncı esnafı birbirine sahip çıkmalıdır. Ben elimden geldiği kadar sizlerin yanındayım. Derdimiz çok. Sizlerden ricam belirdiğimiz fiyatlara, tarifeye uyarsanız ilerleyen zamanlarda belki de 1,25 TL yada 1,50 TL yapabiliriz. Bunun için net bir zaman veremiyorum ama bunun çalışmalarını Samsun Fırıncılar Odası ile çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından plaket takdimine geçildi. Oda tarafından birçok oda başkanına desteklerinden dolayı plaket takdim edildi. Yapılan plaket takdiminin ardından seçime geçildi. Mevcut başkan Esat Akkaya, güven tazeledi. Gerçekleştirilen kongreye Samsun Fırıncılar Odası Başkanı Yılmaz Yiğit, Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Çarşamba Ticaret Borsası Şevket Zeren, oda başkanları ve çok sayıda üyenin katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Çarşamba Fırıncılar Odası Başkanı Esat Akkaya’nın yönetim kurulu listesi şu şekilde oluştu.
firincilar4.jpg

firincilar5.jpg

firincilar2.jpg

firincilar1.jpg

firincilar3.jpg

HABER: Nuri ŞEKER

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber