Fırın İşçilerinden depremzedelere yardım eli

Fırın İşçilerinden depremzedelere yardım eli
Samsun Fırın İşçileri Derneği, Türkiye’yi sarsan iki büyük depremin ardından, depremzedelere ulaştırılmak üzere çeşitli yardımlarda bulundular

Samsun Fırın İşçileri Derneği, Türkiye’yi sarsan iki büyük depremin ardından, depremzedelere ulaştırılmak üzere çeşitli yardımlarda bulundular.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde yaşanan iki büyük deprem sonrası, ülke genelinde başlatılan yardım kampanyalarının biri de Samsun’un Çarşamba ilçesinden başlatıldı. Çarşamba Belediyesi tarafından deprem bölgesine ulaştırılmak üzere, temel ihtiyaç malzemelerinin doldurulduğu TIR’lara, Samsun Fırın İşçileri Derneği tarafından yardım malzemeleri de eklendi.

“Gönüllü olarak gitmeye hazırız”

Çarşamba Belediyesi önündeki TIR’a topladıkları yardımları teslim eden Samsun Fırın İşçileri Derneği Başkanı Hasan Keskin, “Samsun Fırın Unlu Mamulleri Fırın İşçileri Derneği olarak Çarşamba Belediyemizin deprem bölgesine ulaşacak TIR’larda bizlerinde katkısı olmasını istedik. Depremzede kardeşlerimizin sıcak çorbasında bir lokma faydamızın olmasını bilmek, bizleri çok mutlu ediyor. Fırın işçilerimiz, olayın yaşandığı ilk andan itibaren ellerinden gelen imkanlarla depremzedelerin yanında olmak, onlara destek olmak istediler. Biz fırın işçileri olarak, deprem bölgesinde ki vatandaşlarımıza her türlü yardımda bulunmak, hizmet etmek için hazırız. Yetkililerimize de bu durumumuzu ilettik. Her ne görev olursa gönüllü olarak yapabiliriz. Rabbim bir daha böyle afetler yaşatmasın.” dedi.

HABER: Nurhan GÜZEL – Berat GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel