Fındık hasadı öncesinde halk bilgilendiriliyor

Fındık hasadı öncesinde halk bilgilendiriliyor
Samsun’un Ayvacık ilçesinde fındık hasadı öncesi ilaçlama, budama ve hasada ilişkin bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Şehit Hakan Altıkatoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde, gıda mühendisi Nagihan Bayhan ve Emine Özdemir ile Ayvacık Ziraat mühendisleri Murat Erdönmez ve Ömer Faruk Yılmaz mahalle sakinleri ve muhtarların katılımı ile yaklaşan fındık sezonu dolayısıyla budama ve ilaçlama teknikleri konusunda önemli bilgilendirmelerde bulundu.
Şehit Altıkatoğlu’nun babası Mustafa Altıkatoğlu, gıda mühendisleri ve ziraat mühendislerine katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Ayvacık ilçesi Sahil Mahallesi’nde fındık budama, ilaçlama ve iyi bir fındık nasıl yetiştirilir gibi konular ile ilgili Ayvacık Yerel Eylem Grubu Derneği, belediye meclis üyemiz Rüya Belur Özdemir ve gıda mühendisleri Nagihan Bayhan ve Emine Özdemir ile Ayvacık ziraat mühendisleri Murat Erdönmez ve Ömer Faruk Yılmaz'ın katılımları ile halka seminer verildi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Şehit Hakan Altıkatoğlu etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Balsu Yerel Eylem Grubu Derneği üreticilerimize makas, eldiven gibi çeşitli hediyeler verdiler. Faydalı bir seminer oldu. Tüm katılımcılara bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

aw944784-02.jpg

- İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Eğitim