Film setindeki sahne gerçeğe dönüştü

Film setindeki sahne gerçeğe dönüştü
Başrollerini ünlü şarkıcı Selim Gülgören ile oyuncu Burçin Abdullah’ın paylaştığı ‘Pavli-Deli Cesareti’ isimli filmin Edirne çekimlerinde figüranlar arasında ‘kız meselesi’ yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada, 3 kişi yaralandı, 6 kişi de gözaltına alınd

Yönetmenliğini Gökhan Yılmaz’ın yaptığı ve kendi hayat hikayesini anlattığı ‘Pavli-Deli Cesareti’ isimli filmin Edirne çekimlerinde, bıçaklar konuştu. Başrollerini ünlü şarkıcı Selim Gülgören ile oyuncu Burçin Abdullah’ın paylaştığı ‘Pavli-Deli Cesareti’ isimli filmin Edirne çekimlerinde senaryo adeta gerçeğe dönüştü.

Edirne Cuma pazarı olarak anılan Tunca Köprüsü set boyu yolu üzerinde kurulan sette, otomobil yarışı sahnesi için kent genelinden çok sayıda bay ve bayan figüran kullanılırken, çekimlerin devam ettiği sırada figüran kızlardan birinin erkek arkadaşının bulunduğu grup ile oyuncu kızlara laf attığı iddia edilen diğer grup arasında kavga çıktı.

Çekimlerde bulunan çok sayıda figüran ve seti izlemeye gelenler önce kavgayı senaryo gereği sandı. Durumu fark eden set çalışanlarının polisi aramasıyla olay yerine gelen ekipler, kavga eden gruba müdahale etti. Kavgada bıçak ve şişe darbesi ile yaralanan 3 kişinin ambulansla hastaneye sevk edildiği bildirilirken, 6 kişi şüpheli de gözaltına alındı. Polisin, olayla ilgili soruşturması sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir