Fikstür Çekildi! Samsunspor’umuzun ilk maçı içeride

Fikstür Çekildi! Samsunspor’umuzun ilk maçı içeride
2018-2019 Sezonu TFF 2. Lig fikstürü TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde 17 Temmuz Salı (bugün) günü saat 15.30’da gerçekleşti.

Samsunspor'umuz yeni sezonda ilk maçını taraftarımız önünde Amed Sportif Faaliyetler ile oynayacak.

 

Sezon, 2 Eylül 2018 tarihinde başlayarak 4 Mayıs 2019 tarihinde sona erecek.

 

Samsunspor Basın Sözcü Suat Çakır, çekilen kuradan yönetim olarak memnun olduklarını belirtti. İlk maçımızın kendi saha ve seyircimiz önünde Amedspor ile olmasının kendileri için avantaj olduğunu anlatan Çakır, şöyle konuştu:

 

"Sezonun açılış maçını kendi sahamızda ve taraftarımızın büyük desteğiyle Amed Sportif Faaliyetler ile oynayacağız. ilk maçtan başlayarak coşkulu ve futbol zevki veren bir Samsunspor izleyeceğiz. Güzel bir sezon bizleri bekliyor" 

 

''Uyanış Sezonunda, ilk maçtan son maça kadar büyük bir coşkuyla maçlara çıkacağız. İyi bir fikstür çektiğimize inanıyorum. Taraftarımız büyük bir özlemle bizi bekliyor. İlk hafta oynayacağımız Amed Sportif Faaliyetler galibiyetiyle lige başlamak bizim için çok önemli. Takımımız Nuri Asan Tesislerinde yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Samsun’daki çalışmalarımız şu anda çok olumlu geçiyor. 22 Temmuz’da Erzurum’da kampımız başlıyor.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor