Fikret Orman'dan çarpıcı açıklamalar

Fikret Ormandan çarpıcı açıklamalar
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, birçok konuda önemli açıklamalar yaptı.. İşte,Orman'ın sözleri...

 

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Pazartesi günü Kanaltürk'ün spor programı 'Top Bizde'ye telefonla katıldı.  

 İşte, Başkan Orman'ın tüm Beşiktaşlılar'ı aydınlatan açıklamalarını Her Çarşamba Beşiktaş'ın nabzını yakından tutan Alper Üstündağ "Kazan Kaynıyor" programında tekrar yayınlayarak dinleyenleri ile paylaştı.

"Transfer tenkitlerine de göğüs gerecek güçteyiz"
"Beşiktaş bu sene bir takım oyunu oynuyor bu da keyif veriyor.. Tabii ki Fernandes bir yıldız ama diğer futbolcularımız da onun gibi büyük bir değer. Şimdi takviye olacak diye bu önemli dengeyi bozamayız. Eğer olursa plan program içerisinde olur olmazsa da olmaz. Biz de insanları heyecanlandıracak transferler yapmak isteriz ama hep söylediğimi yineliyorum transfer yapmak için yapmayacağız. Tenkitlere de göğüs gerecek güce sahibiz..."

"Borcun istenen noktaya gelmesi için 1 sene daha var"
"Sporda adalet olmalı ama maalesef biz o adaletin gerisindeydik. Şimdi onu sağlamaya çalışıyoruz. Göreve geldiğimizde borç 600 milyon TL'lere yakındı inşallah mayıs ayı sonu ile borcu 400'lere indirmiş olacağız. Seneye de daha iyi yerlere geleceğiz ancak borcu indirirken aynı hedeflerle başarıya kilitleneceğiz kimse merak etmesin"

"Dünyanın en büyük kulübünün başkanıyım"
"Ben icraatlarla konuşurum. Konuşmak dünyanın en kolay işidir. Tabanı olmayan konuşmalar insanı mahcup eder. Dünyanın en büyük kulübünün başkanıyım. Kaprislerle hareket etmem. Kriterlerim; saygınlığımız ve menfaatlerimizdir."

"Demirören'i kötülemek bana yakışmaz"
"Sayın Demirören başkanlık koltuğuna gökten zembille inmedi, Beşiktaş Kongre üyeleri getirdi onu. Her ne olursa olsun Beşiktaş başkanlığını yapan birisi hakkında kötü konuşmak bana yakışmaz. Ancak olanlar ortada inceliyoruz gerekenleri yapacağız..."

"Canım Cennet istiyor ama günahlar koy vermiyor"
"Popülariteyi herkes sever büyük başkan lafları herkesin hoşuna gider ama önemli süreçleri aşmak o kadar kolay değil. Biz diğer yönetim gibi yapsaydık dibe çökerdik. 20 milyon dolara yakın geçmişe dönük borçlar ödüyoruz. Zapolar, Ersanlar, Bebeler, Edular, Pektemekler ve bunun gibi diğerleri hiçbiri borçtan ödenememiş ve bunlar ödenemeden borçlara devam edilmiş yazık! Biz bunu yapmadık yapmayacağız mantıklı hareket edeceğiz. Hani derler ya; 'Canım Cennet istiyor ama günahlar koy vermiyor' diye işte o misal..."

"İnönü Stadı bir stattan öte eser olacak"
"İnönü Stadı harika olacak. Türkiye'nin en önemli şehrinin en iyi yerinde önemli ve yepyeni bir esere imza atacağız. Arkamızdan güzel konuşturacağız. Şu an için yıkım konusunda net bir tarih veremiyorum ama yasal işlemler sürüyor. Seneye maçlarımızı başka bir stada oynayacağız ama bu kesinlikle olimpiyat olmayacak. Karar aşamasındayız şartlara göre belirleyeceğiz. Her şey netleşince açıklayacağız..." 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir