Fıkralara konu yaya geçidi

Fıkralara konu yaya geçidi
Çarşamba-Ayvacık arasındaki Karayolunun Beylerce-Beyyenice arasında yapımı bir türlü tamamlanamayan duble yol çalışmasında fıkralara konu olaylar yaşanıyor

 

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN

Çarşamba-Ayvacık arasındaki karayolunun Beylerce-Beyyenice arasında yapımı bir türlü tamamlanamayan duble yol çalışmasında yapılan uygulamalar şaşırtmaya devam ediyor. Yapımına başlandığından itibaren bir çok kazaya da ev sahipliği yapan duble yol çalışmasında Trafik polisleri kendi çabaları ile yolun karşılıklı giriş çıkışlarını kapatmışlardı. Bu olayın ardından kaza miktarlarında ciddi bir azalma yaşanmıştı.

Yolda dikkat çeken bir diğer nokta ise Çarşamba Yunus Emre Caddesi ile yolun bağlandığı bağlantı kavşağı. Duble yol olarak kavşağa kadar gelen vatandaşlar, kavşağa geldiklerinde yolun genişlemesini beklerken duble yol bir anda tek şeride düşüyor. Çokça kazanın meydana geldiği kavşakla ilgili net bir çalışma henüz yapılmadı.

‘Ya geçidi bilmecesi’

Bir türlü tamamlanamayan yolda karayolları görevlileri tarafından şimdide yaya geçitleri yapılmaya başlandı. Daha birçok eksi bulunan yolda yaya geçitlerinin yapılması da şaşkınlık yaratırken ortada yayaların geçeceği bir yolda olmadığı gözlendi. Yaya geçitlerinin işaretlendiği noktaların refüj noktalarının toprakla kapalı olduğu gözlendi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber