"Fikir Atölyesi" toplandı

"Fikir Atölyesi" toplandı
Salıpazarı Kaymakamlığı tavsiyesi ile kurulan "Fikir Atölyesi" proje ekibi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Salıpazarı Yerel Eylem Grubu Derneği’nde yapılan toplantı Proje Müdürü Ertuğrul Öztürk'ün sunumuyla başladı.

Öztürk yaptığı açıklamada “İlçe Kaymakamımız Sayın Burak Öz’ün talimatıyla oluşturulan bu proje ekibi kısa sürede çok güzel projeler üretti. Ekibimizde olan ve bu sürece katkı sağalan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Daha çok yeniyiz ve yolun başındayız” dedi.

Proje ekibi tarafından Salıpazarı turizmine ve ekonomisine katkı sağlayacak olan her türlü fikir ve önerilere açık olduklarını ifade eden YEG Proje Müdürü Ertuğrul Öztürk “Bu toplantımızda ekibimiz tarafından ön görülen birçok proje hakkında fikir alış verişinde bulunduk. Bundan sonra bu projeleri hayata geçirmek, yeni projeler üretmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Salıpazarı Proje Ekibi "Fikir Atölyesi" toplantısında; Prestijli Sokaklar (Dış Cephe İyileştirilmesi Ve Aydınlatma), Hızlı, Güvenli Ve Ücretiz Wifi Noktaları Oluşturulması, Robotik Kodlama” Merkezi Kurulması, Yaban Mersini Ve Kurutulması Kivi Yetiştiriciliği, Kestane Balı Üretimini Arttırmak İçin Kestane Ağacı Fidanı Temini Ve Dağıtımı, Çağlayan Takım Şelalelerine Yürüyüş Yolu Yapılması, Hasan Tekke’ye Çıkan Yolun İyileştirilmesi, Karacaören Şelalesine Yapılacak Seyir Terasının Çevresinin Tesisleştirilmesi gibi fikirlerin projelendirilerek Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı, İller Bankası ve TKDK’ya sunulması kararı alındı.

img_20210914_103506.jpgimg_20210914_103509.jpg

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber