Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

FETÖ’NÜN ÖLÜM LİSTESİ VE YAŞANANLAR!

FETÖ’NÜN ÖLÜM LİSTESİ VE YAŞANANLAR!

Hainlerin isimleri, tutuklananlar, yakalananlar, firarda olanlar ve elbette ki daha da vahimi DARBECİ HAİN FETÖCÜLERİN ÖLÜM LİSTESİ...

Halkı endişe ve korku içinde yaşamasını sürdürüyor. Gerçek mi, yalan mı, iddia edilen listede kimler var merak gittikçe büyüyor.

Bu gün de Ölüm Listesi ne demek anlamına bakmaya kanımca bakmaya gerek yok. O belli.

"Vatan hainleri, kanunlara uymayanların hazırlayıp, uygulamak için fırsat aramak."

15 Temmuz'da beceremediler. Peki bundan sonra ne olacak veya olur?

Devlet hain veya hainlere yardım, yataklık edenleri tespit edip önce kamu görevinde iseler, açığa alma akabinde yargıya sevk ederek varsa suçları cezalandırarak cezaevine postalayacak.

Suçu olmayan artık korkmasın.

Çünkü Yargı FETÖ kumpaslarından, onların baskısından sıyrılıyor artık.

Bunu da en kısa sürede millet görecektir.

Peki sokakta ki sıradan halk ne yapacak?

Bizler ne yapacağız...

Sokakta ki halk ısrarla SİYASİ ve İŞ DÜNYASINDA Kİ FETÖCÜLERİN hızlı ve seri şekilde tutuklanarak ortamın huzur bulmasını bekliyor.

Çünkü özellikle siyasi ve maddi gücü olan FETÖCÜLER fırsat kollamaya devam ediyor. Hatta iddialar o kadar çok ki FETÖCÜLER bile DEMOKRASİ NÖBETİ tutuyorlar.

Bu FETÖCÜLER hali hazırda ve özellikle siyasetin içinde büyük gücü olanlar sayesinde baskı ve sızıntılarını sürdürüyorlar.

Emekli olan ve televizyonlarda "Ya devlet başa, ya kuzgun leşe" sözünü haykıran Binbaşım ne demişti? "Bilmem filan hain Komutanı yakalayıp teslim ettim. Henüz yerime gitmeden askerim aradı ve O Komutan birlikte" dedi.

Demek ki Vatansever yetkililer alıp teslim ediyor, FETÖCÜLER arka kapıdan bırakıyor.

Halk sokakta tedirgin, sıkıntılı, herkes birbirinden çekinerek dolaşıyor.

Kim FETÖCÜ, Kim hain belli değil.

Bu noktada demem o ki:

Geçtiğimiz Cuma günü Adliye'de SUÇ DUYURUSUNDA bulunmaya öğleden sonra gittik.

Çıktığımızda DARBEYE hazırlanan birlikler misali Belediye Başkanı'nın makam aracı ve Connect marka araç ile şoförü ve özel koruması adliyenin doğu bölgesinde ki iki tır arasına gizlemiş bekliyorlar? Makam aracı ne zamandır, kimden neden saklanır oldu?

HALKIN OYUNU ALAN BİR BELEDİYE BAŞKANI!..

Daha önemlisi ise; Adliye'ye Belediye Başkanı, İlçe Başkanı ve Hastane Yöneticisiyle birlikte Sayın Başsavcı ve adli personellere hayırlı olsun ziyaretine gelmiş- miş!!!

Başka gün, saat kalmadı, tam da bizim suç duyurumuz saatine denk geldi öyle mi? Geçmişte ki alışkanlıklar sürecek sandı sanırım. Bu kadar tesadüf sadece filmlerde  olur bu olay da film ise değil.

Hayırlı olsun ziyaretinin saati tam da bizim Adliye koridorları ve Savcıya suç duyurusu yaptığımız, ifademizi verdiğimiz saate nasıl oldu da denk geldi?

Bakın şu tesadüfe, şaşırmamak elde mi? ASLINDA ŞAŞIRMADIM...

Aklıma ilk gelen kimse kusura bakmasın; ACABA ADLİYE' DE HALA SIZINTI MI VAR?

Merak ve endişe etmemek elde değil..!

Her neyse devam edelim, darbe kalkışmasının ardından tutuklamalar, görevden almalar başladığında şok olduk!  

Darbe gerçekleşseymiş bir kesim basın ve yetkililere göre 9 bin, bazılarına göre ise 40 bin kişinin sorgusuz, sualsiz  infaz "ÖLÜM LİSTESİ" bulunduğu iddiaları ayyuka çıktı!?

Bu iddialar akabinde Çarşamba'da bir kişinin yanıma gelerek, "Filanca tutuklanırken üzerinden görevi ve ölüm listesi çıkmış. Benim adım varsa senin ki haydi haydiye liste başı" sözü daha da dehşete düşürdü!?  

Gerçi "Erol o ölüm listesinde adın mutlaka var - dır" iddiası hem üzdü hem de sevindirdi. Demek ki o listeye girmeyi başarmışız.

"GURUR DUYDUM, ONUR DUYDUM, ŞEREF DUYDUM"...

Çünkü VATAN İÇİN GÜZEL İŞLER YAPMAYI SÜRDÜRMÜŞÜZ. HAİNLERİN VE FETÖCÜLERİN YILLARDIR YIRTINARAK BAĞIRDIĞIMIZ KİRLİ YÜZLERİNİ İYİ GÖSTEREBİLMİŞİZ.

Siyasi ve iş dünyasının yıllardır TEHDİTLERİ boşuna değilmiş. NE MUTLU BİZE..!

Kendimden bu güne kadar şükür ki hiç şüphem olmadı.Bu FETÖCÜLERİN baskısı ve organizasyonu o kadar güçlü ki!

Yıllardır onlarla boğuşurken dimdik ayakta durmayı rabbime şükür başardık. Ama şu anda yaralı köpek daha saldırgan olmaz mı? O nedenle devlet yetkililerinin daha çok tetikte olması mecburidir. 

Bundan sonra da aynen devam.Fakat körü körüne de bodoslama gitmektense diyorum. Cumhurbaşkanım, Başbakanım, Yargı camiamız: Çarşamba Adliyesin'de SIZINTI KUŞKUM BÜYÜK...

Ayrıca Çarşamba'da ki siyasi, iş dünyasında ki FETÖCÜLER meydan da fink attıkça, bize de bilgiler gelmeye devam ettikçe, haber yapma ihtimali korkusundan tedirginlikleri, saldırganlıkları daha da artacaktır. İlçede ve ülkede serbest dolaşan FETÖCÜLERİN toplanması şart

ortam iyice gerilmeden.

Dedik ya!. Adımız yazılmış ÖLÜM LİSTESİNE... Dışarıda kalan FETÖCÜLERİN tutuklanması ve elbette ki, ADIMIZIN OLDUĞU İDDİA EDİLEN ÖLÜM LİSTESİ HAKKINDA Kİ  iddia ve ithamların resmi kaynaklardan açıklanmasını bekliyoruz efendim...

O sonuca göre biz de, devletimiz de tedbirimizi alalım değil mi?

(NOT: Dünkü köşe yazımda  sehven Nikah törenine "İlçe Başkanı ile birlikte " şeklinde yazmışız. O nikahta AK Parti İlçe Başkanı yoktu. Sehven yazılan yazı da aslında "İlçe Belediye Başkanı" yazacakken hatalı yazılmış olup özür diler hatamızı düzeltiriz.)

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi