"FETÖ' nün geçmişten günümüze" hikayesi

FETÖ nün geçmişten günümüze hikayesi
"Sen hiç matlube yedin mi?" 'Makbule' diye tanıdığım bir tek akrabam var ama o da yenmez diyerek kafa bulduysam da bazı gerçekleri aktardı bana. Her neyse o zehir zıkkım olasıca maklube neyse milletin ocağına, sofrasına kadar girip zehir olacaktı .

Bu gün köşem biraz uzun olacak özür dilerim:

***

Dün enteresan bir telefon geldi. Telefonun ucunda ki arkadaşımın sorduğu soru beni güldürdü: "Sen hiç matlube yedin mi?" 'Makbule' diye tanıdığım bir tek akrabam var ama o da yenmez diyerek kafa bulduysam da bazı gerçekleri aktardı bana. Her neyse o zehir zıkkım olasıca maklube neyse milletin ocağına, sofrasına kadar girip zehir olacaktı TÜRK MİLLETİNE... 

***

yargıyı da ve elbette ki devleti ele geçireceğiz. Öğretileni iyi öğrenin, sabredin ve günü geldiğinde gün bizim günümüz olacak" diyordu. Dehşete düşmüş, kasetin gerisini dinlemeden evden tüymüştüm.

***

Bir ara benim artık değişmiştir düşünceleri olsa gerek veya bize döndürebilir miyiz düşüncesi olsa gerek ki;  gazeteme küçükte olsa ılımlı yaklaşım gösterilmeye başlandığını hissettim. Örgüte bağlı olduğu iddia edilen bir dershaneleri gazete abone  yapılmış, ama asla içlerine fazla sokmamışlardı. Adamlar öyle bir organize idiler ki gelen bir müdür 6 ay sonra değişiyor yurtdışı temsilcisi yapılıyordu.

***

Yine bu baskılar üzerine sık sık görüştüğüm bazı yargı çevresinden isimlerden bazıları, "Bu davalar daha az başın çok ağrıyacak. Bırak bu kavgaları yarın fetö ile Cumhurbaşkanı barışırsa başın beladan kurtulmaz" d,yen, de gördük, "Bu dönemde hiç dava açma açsan da kazanamazsın, kazandırmazlar sana. Bu dönemde sus, kenara çekil kimseye bulaşma " diyerek tehdit etme cüretini dahi gösterebiliyorlardı.

***

Bütün bunları gören Cumhurbaşkanı Erdoğan tedbirleri arttırıp FETÖ Okullarını kapatınca işer ters gitmeye başladı. Bu defa FETÖ kendi hazırladığı başka bir kumpas ile 17-25 Aralık kumpasını piyasaya sokuyordu. Bu kumpas seçimlere günler kala başlatılacaktı ama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bilgisi olduğu ve ayıklamanın başlayacağını duymaları ile birlikte tarihi tıpkı 15 Temmuz Darbe Kalkışması gibi öne alıyorlar ve 17-25 operasyonunu kendileri hazırlayıp kendileri başlatıyordu. 

***

Özellikle Cumhurbaşkanı ve Başbakan ile temiz kalan gerçek vatansever devlet erki; mali kaynakları yaratan İŞ DÜNYASI ve HANGİ PARTİDE OLURSA OLSUN SİYASİ KANATTA YER ALAN ÖRGÜT ÜYELERİNİ ACİL TEMİZLEMELİDİR...

***

Bu temizlik kısa sürede yapılmadıkça sancımız büyük olacaktır. Demokrasi nöbetleri her ne kadar sürse de unutulan gerçek aslında meydanlardadır. Çünkü bu gün meydanlarda nöbet tutan ve hatta meydanlarda nöbet tutan halkın karşısına geçip, Allah, din, vatan, bayrak, millet ve Liderimiz Tayyip Erdoğan'dır nutukları atan SİYASİLER ...

***

 

Aksi takdirde, tüm bu pis senaryoların son bulması tertemiz ve Allah korkusu, Vatan sevdası dolu yüreklerle bezenmiş;

Daha Güçlü bir TÜRKİYE için Allah yar ve yardımcımız olsun...

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

KÖŞE YAZISININ TAMAMI YARIN BU SAYFADA...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel