FETÖ Masum ailelerin yuvalarını yıktı!

FETÖ Masum ailelerin yuvalarını yıktı!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşamba İlçe Başkanı Süleyman Bilici, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası, kamuda yapılan görevden alınmalarda ve tutuklamalarda masum ve mağdur olan ailelerin olduğunu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşamba İlçe Başkanı Süleyman Bilici, FETÖ’nün 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası, kamuda yapılan tutuklama ve açığa almalarda masum olan ailelerin mağdur bırakıldığını söyledi. Kurunun yanında yaşın yanmaması gerektiğini belirten Başkan Bilici, yaşanılan mağduriyetlerin yuvaları yıktığını, aileleri parçaladığını ve ailelerin okul çağında olan çocuklarının sıkıntı içerisinde bıraktığını belirtti.

img_3494.jpg

Başkan Bilici konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “15 Temmuz FETÖ Darbe Girişimi sonrasında, kamuda çalışan öğretmen, polis, adliye çalışanı, asker ailelerinde masum olan ailelerin hayatlarının perişan olduğu, kurunun yanında yaşında yandığı ile ilgili çok sayıda mağduriyet başvuruları yapıldı. Burada suçlu olanların cezalarını çekmeleri, ama hiçbir suçu, günahı olmayanların da tarafsız ve bağısız yargı tarafından, bir an önce yargılanıp tekrar görevlerine geri dönmeleri derhal sağlanmalıdır. Bunun korkunç darbe girişiminin siyasi ayağı hiçbir bedel ödemezken, sadece kamu çalışanlarının, bedel ödemesi kadar üzücü bir şey yoktur. Okul döneminin başlamasına rağmen; eşin biri cezaevinde, biri işten atılmış ve o çocuklar sokakta, mendil, domates, su satar hale gelmişlerdir.  Bunun vicdanla, insanlıkla bir bağlantısı yoktur. Suçu olmayanların derhal işlerine iade edilmeleri içi ne gerekiyorsa hukuk çerçevesinde yapılması en büyük dileğimizdir. İlçemize gelip, sıkıntılarını anlatan o ailelerin, o çocukların yüzlerinde ki üzüntü ve duygusallığı unutmak ve yaşamamak mümkün değildir. Tek dileğimiz adil ve acil bir yargılamanın yapılmasıdır.” Şeklinde konuştu.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber