Festivalde ‘Çarşamba’ damgası!

Festivalde ‘Çarşamba’ damgası!
Ankara’da gerçekleştirilen 16. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali’nde Çarşamba’nın simgesi olan Yumurta topuk ayakkabı ve 8 köşe kasket damga vurdu.

Çarşamba ilçesi’nde esnaf olan Mithat Kundura sahibi Mithat Özcan, Ankara’da gerçekleştirilen 16. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali’ne Çarşamba’nın simgesiyle katılım sağladı.
Yoğun katılımla gerçekleştirilen festivalde Mithat Özcan, tanınmış ve sevilen birçok sanatçı ile bir araya gelerek yumurta topuk ayakkabı ve 8 köşeli kasket hediyesini takdim etti.

Özcan festivalde katılım sağlayan Şarkıcı İsmail YK, Yudum ve Musa Eroğlu gibi sanatçılarla bir araya geldi.  Mithat Özcan, sanatçılara Çarşamba’nın Yumurta Topuk Ayakkabısını ve 8 Köşeli Kasketini hediye ederek, bu iki önemli simgenin hakkında bilgiler verdi. Aldıkları hediyeler karşısında mutluluklarını paylaşan sanatçılar, Özcan’a teşekkür ettiler.

 

Ayrıca Mithat Kundura sahibi Mithat Özcan, festivale katılım sağlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım’a da Çarşamba’nın simgelerini takdim etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel