Fernandes Aybaba'ya küfür etti!

Fernandes Aybabaya küfür etti!
Fernandes, Aybaba'ya idmanda Portekizce küfür etti. Beşiktaş'ın hocası, öğrencisini karşısına aldı ve bu sözlerle onu kazandı

Fernandes, Aybaba'ya idmanda Portekizce küfür etti. Beşiktaş'ın hocası, öğrencisini karşısına aldı ve "Gece gezebilirsin ama sahaya çıktığında dümene geç. Saha içinde her türlü yetki sende" dedi, Manuel'i yeniden kazandı

Sabrın sonu selamettir sözü Manuel Fernandes ile hayata geçti. Avusturya kampında Portekizli oyuncu inanılmaz agresifti.

Önüne gelene tekme atıyor, Aybaba’nın yardımcılarına bağırıyordu. Bizim edindiğimiz izlenim ise Manuel’in takımda fazla kalmayacağı ve ayrılacağı yönündeydi. Neyse; lig başladı, Fernandes biraz kıpırdandı, bu da neticelere yansıdı. Asıl şaşırtıcı olay ise G.Saray derbisinden 3 gün önce yaşandı. İdman bitti, Samet Hoca, malzemeciler Ünal, Erdal ve Abdurrahman’dan frikik çalışması için kenardaki maketleri istedi. Barajlar kuruldu, frikik atışları başladı. O sırada Fernandes’i gören Aybaba, “Gel bir kaç tane de sen at” dedi. HTSpor Kartal Yiğit'in haberine göre ; Portekizli, Samet Hoca’ya el kol hareketi yaparak Portekizce sık kullanılan küfrü sarfetti. Soyunma odasına gitti. Morali bozulan Samet Aybaba, oradaki basının durumu farketmemesi için sessiz kaldı.

‘HADİ GÖREYİM SENİ’

Aybaba derbi bittikten ve aradan bir süre geçtikten sonra Manuel’i odasına çağırdı ve “Bak arkadaş; büyük futbolcusun. Bizim sana ihtiyacımız var. Kendini işine ver. Ortam huzur bulsun. Sana her türlü yetki. Saha içinde ne yaparsan yap kesinlikle karışan olmayacak. Ben bile... Sınırlar içersinde gece gezeceksen gez. Sana karışmıyorum. Ama sahaya çıktığında dümene geç kardeşim. Artık sıra sende hadi göreyim seni” dedi. O Fernandes tek başına takımı sürükler hale geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor