Fenerbahçeli futbolcular milli takımda

Fenerbahçeli futbolcular milli takımda
Spor Toto Süper Lig'in lideri Fenerbahçe'nin futbolcuları milli takımlara çağrıldı.

Sezon öncesinde yıldız futbolcuları kadrosuna katarak iddialı bir şekilde lige giren Fenerbahçe'de, Türkiye, Portekiz, Danimarka, Hollanda ve Sırbistan milli takımlarına toplam 13 futbolcu gitti.

2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Letonya ve Hollanda ile karşılaşacak olan A Milli Takım kadrosuna Gökhan Gönül, Caner Erkin, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Alper Potuk, Ozan Tufan ve Volkan Şen olmak üzere 7 futbolcu yer alıyor. Sarı-lacivertli takımın genç futbolcusu Hakan Cinemre ise, Ümit Milli Takımının İstanbul'da 4 Eylül tarihinde Avustralya Olimpik Milli Takımı ile yapacağı Gelibolu Dostluk Kupası ve 8 Eylül tarihinde Hollanda U21 Milli Takımı ile yapacağı U21 2017 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçlarının aday kadrosuna çağrıldı.

FENERBAHÇE'DE 5 YABANCI FUTBOLCU MİLLİ TAKIMLARINA ÇAĞRILDI

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcuları Bruno Alves ve Luis Nani, Portekiz’in 4 Eylül’de Fransa ve 7 Eylül’de Arnavutluk ile oynayacağı maçların kadrolarına çağrıldı. Simon Kjaer ise 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri kapsamında, Danimarka Milli Takımı’nın 4 Eylül’de Arnavutluk, 7 Eylül’de de Ermenistan ile oynayacağı maçlar için milli takım kadrosuna çağrıldı.

Sarı-lacivertli takımın Hollandalı yıldız futbolcusu Robin van Persie ise 3 Eylül’de İzlanda, 6 Eylül’de de Türkiye ile karşılaşacak olan Hollanda Milli Takım kadrosunda çağrıldı.

Ayrıca son transfer Lazar Markovic ise Sırbistan’ın 4 Eylül’de Ermenistan, 7 Eylül tarihinde Fransa ile oynayacağı maçlar için milli takıma gitti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir