FENERBAHÇE'DEN ‘YUSUF & GURUR’ DAVETİ!

FENERBAHÇE'DEN ‘YUSUF & GURUR’ DAVETİ!
Çarşambaspor’un eski kalecilerinden Doğan Cankurtaran’ın oğlu Gurur Cankurtaran ve ‘ABPA Kaleci Akademi’den’ öğrencisi Yusuf Arda Öztan Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından İstanbul’a davet edildi

Çarşambaspor’un eski başarılı kalecilerinden ve halen Samsun “YABPA Kaleci Akademi” kursu Antrenörü Doğan Cankurtaran’ın oğlu 2013 doğumlu Atakum Belediyespor kulübü lisanlı futbolcularından Gurur Cankurtaran (11) ile “YABPA Kaleci Akademi” kursu futbolcusu 2011 doğumlu Çarşambalı Yusuf Arda Öztan Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından İstanbul’a davet edilerek denemelere alınacağı öğrenildi.

Gurur Cankurtaran ile Yusuf Arda Öztan, önümüzdeki günlerde İstanbul’ da gerçekleştirilecek deneme ve gözlemler yapıldıktan sonra kadroya alınıp alınmayacağının belirleneceği öğrenildi. Fenerbahçe tesislerinde deneme antrenmanlarında Gurur Cankurtaran ve Yusuf Arda Öztan’ın kaleci olarak beğenildikleri takdirde Fenerbahçe U-11 ve U-13 takımlarına transfer edilecek ve tüm eğitim masrafları da kulüp tarafından karşılanacağı belirtildi.

Deneme antrenmanına alınmak üzere İstanbul’a davet edilen Gurur Cankurtaran’ın babası eski futbolcu Doğan Cankurtaran gazetemize yaptığı açıklamada; “ Ülkemizin güzide takımlarından Fenerbahçe spor kulübü 2013 doğumlu oğlum Gurur Cankurtaran’ı İstanbul’a davet etmiştir. Adın gibi bu gururu bize yaşattığın için teşekkürler aslan parçası. Yolun bahtın açık olsun. Ayrıca yine çok büyük özveri ve beğeni ile üstüne titrediğim kendimin yetiştirdiği Çarşambanın bir başka öz evladı 2011 doğumlu öğrencim Yusuf Arda Öztan’a da aynı heyecan ve sevgi ile çağrılması nedeni ile büyük onur ve gurur duydum. İki evladımızda inanıyorum ki beğenilerek Fenerbahçe kadrosunda kalacaklardır.” Şeklinde konuşuldu.
dogan.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber