Fenerbahçe'de üç imza

Fenerbahçede üç imza
Fenerbahçe, sözleşmeleri sona eren kaptan Volkan Demirel ile orta saha oyuncuları Selçuk Şahin ve Mehmet Topuz ile yeniden sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe Futbol A.Ş’nin borsaya bildirdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yer alanaçıklamasında, "Futbolcumuz Selçuk Şahin'in sözleşmesi 2014/2015 sezonu sonuna kadar 2 yıl süre ile uzatılmış olup sezon garanti ücreti 950.000 Euro, maç başı ücreti 12.000 Euro'dur. Futbolcumuz Mehmet Topuz'un sözleşmesi 2015/2016 sezonu sonuna kadar 3 yıl süre ile uzatılmış olup sezon garanti ücreti 1.000.000 Euro, maç başı ücreti 25.000 Euro'dur. Futbolcumuz Volkan Demirel'in sözleşmesi 2016/2017 sezonu sonuna kadar 4 yıl süre ile uzatılmış olup sezon garanti ücreti 2.000.000 Euro, maç başı ücreti 20.000 Euro'dur” denildi.

“ÇOCUKLUĞUM ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU’NDA GEÇTİ”

 Fenerbahçe’de sözleşmesi sona erecek futbolculardan olan kaptan Volkan Demirel, sarı-lacivertli takıma bugün 4 yıllık sözleşmeye imza atmasının ardından önemli açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu, sezon sonu itibariyle sona eren sözleşmesini 4 yıl daha uzatarak sarı-lacivertli kulübe hizmet etmeye devam edecek olmasının mutluluğunu dile getirdi.
Böylesine büyük bir camianın parçası olmaktan dolayı çok mutlu olduğuna vurgu yapan Demirel, “Fenerbahçe kalesini korumak sözlerle anlatılamayacak kadar çok özel” dedi.

“FENERBAHÇE İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

Kendisinin gönülden Fenerbahçeli olduğunu dile getirerek sözlerine başlayan Volkan Demirel, "Benim her zaman söylediğim bir şey var o da, ben gönülden Fenerbahçeliyim ve bunu da her zaman dile getirmişimdir. 4 sene daha bu kulübe hizmet etmek ve bu camianın altında buradaki arkadaşlarımla iş birliği yapmak ve bu forma için mücadele etmek benim için büyük bir gurur kaynağı. Bana verilen bu şansı, bu 4 seneyi Fenerbahçe formasına layık bir şekilde geride kalan hayatım gibi en iyi şekilde değerlendireceğime ve Fenerbahçe için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Önümüzdeki 4 yılı da tamamladığım takdirde 15 sene olmuş olacak. Bu ayrı bir onur ve gurur. Ben bu tribünlerde doğdum ve bu tribünlerde büyüdüm. Büyüdüğüm, yetiştiğim yere 15 sene hizmet etmek çok farklı bir duygu. Bu nedenle bu mutluluğu kelimelere dökmek çok zor. Elde edeceğimiz başarılarla daha da mutlu olacağımı düşünüyorum” diye konuştu.

“GURURLUYUM”

Yıllardır Fenerbahçe’nin kalesini koruyan tecrübeli futbolcu Volkan Demirel, çocukluğunun Şükrü Saraçoğlu tribünlerinde geçtiğine dikkat çekerek, “Çocukluğumda dahi bir gün Fenerbahçe kalesini koruyacağıma inanıyordum. Davul elimde, tribünlerdeki yerimi alırdım. Hatta yağmurlu bir günde kaleye geçtim ve ’bu kaleyi bir gün koruyacağım’ demiştim. Yaşım da 17-18 idi. Daha sonrasında ise bu kaleyi korumak ve önümüzdeki sözleşmemle birlikte 15 yıl bu sahalara ayak basmak benim için sözlerle anlatılamayacak kadar özel. Bu durum ne anlatılabilir, ne de yazılabilir. Ancak yaşanarak anlaşılır. Bunu da yaşadığım için çok mutluyum. Bu mutluluğumun ve gururumun bir ömür devam etmesini istiyorum" şeklinde konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor