Fenerbahçe suni çimde oynayacak

Fenerbahçe suni çimde oynayacak
UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın deplasmanda Norveç'in Molde takımıyla oynayacak olan Fenerbahçe, alışık olmadığı bir saha zemini ile karşılaşacak. Sarı-lacivertli ekip, Molde ile suni çimde mücadele edecek.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Lig’i A Grubu 5. maçında Norveç temsilcisi Molde ile karşılaşacak. Sarı-lacivertli futbolcuları hem soğuk hava hem de saha zemini zorlayacak. Norveç'in kuzey batısında yer alan Molde şehrinde, gündüz sert rüzgarla birlikte hissedilen sıcaklık eksi 5 derece civarı. Zaman zaman yağan karla karışık yağmur ise insanların sokakta yürümesini bile zorlaştırıyor.

FENERBAHÇE'NİN KONAKLAYACAĞI OTEL AKER STADI'NA 200 METRE
Sarı-lacivertli futbolcuları hem hava şartlarının hem de suni çimin zorlayacak olmasının yanında Molde’de tek avantajı ise kaldığı otel. Aker Stadı'nın hemen yanında kalan sarı-lacivertli futbolcular, odalarının camından baktıklarında ilk gördükleri manzara yarın akşam Molde ile oynayacakları maçın stadı. Fenerbahçe'nin konaklayacağı otel stada sadece 2 dakika yürüme mesafesinde olmasına rağmen kafile hem soğuk hava hem de taraftarların içinden yürümemek için maça otobüsle gidecek.
Ayrıca Molde Kulübü, Fenerbahçeli taraftarların bulunacağı yaklaşık 600 kişilik tribüne güvenlik sebebiyle ağ çekti.

SARI-LACİVERTLİ FUTBOLCULARA ÖZEL KRAMPON
11 bin 800 kişi kapasiteli Aker Stadı'nın zemini ülkedeki mevsim koşulları nedeniyle suni çim olarak yapıldı. Hemen Norveç Denizi'nin kenarında bulunan ve alttan ısıtmalı sisteme sahip olan zeminin oldukça sert olması ise dikkat çekti. Maç saatinde yağış beklenmesi ve havanın soğuk olması nedeniyle zeminin daha da sertleşmesi bekleniyor. Sarı-lacivertli futbolcuların, alışık olmadığı biz zeminde maça çıkacakları için sahaya uygun özel kramponlarla mücadele edecekleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir