Fenerbahçe en iyi sezon başlangıcı rekorunu egale etti

Fenerbahçe en iyi sezon başlangıcı rekorunu egale etti
Fenerbahçe, Süper Lig'de Kasımpaşa'yı deplasmanda mağlup etti ve 8 maçta 8 galibiyet alarak en iyi sezon başlangıcı rekorunu egale etti.

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşırken, sahadan 2-0 galip ayrıldı. Sarı-lacivertliler, sezona Gaziantep FK galibiyetiyle başlarken, sırasıyla Samsunspor, MKE Ankaragücü, Antalyaspor, Alanyaspor, RAMS Başakşehir, Çaykur Rizespor maçlarından 3 puanla ayrıldı. Kasımpaşa mücadelesinden de galip ayrılan Fenerbahçe, ligde galibiyet serisini 8 maça çıkardı. Bu süreçte 20 gol atan Kanarya, kalesinde ise 3 gol gördü.
Süper Lig'in 2009-2010 sezonunda Christoph Daum'un çalıştırdığı takım ilk 8 maçta 8 galibiyet alarak, en iyi sezon başlangıcına imza atmıştı. Fenerbahçe, bu sezon oynadığı ilk 8 lig müsabakasını da kazanarak kendi rekorunu egale etti.

Dış sahada gol yememe serisi devam etti
Fenerbahçe, Süper Lig'de bu sezon deplasmanda 4 maça çıktı. Samsunspor, MKE Ankaragücü ve Alanyaspor maçlarında kalesini gole kapatan sarı-lacivertliler, bu seriyi Kasımpaşa maçında da sürdürdü. Öte yandan bu sezon oynanan 8 lig maçın 6'sında rakiplerine gol izni vermeyen Fenerbahçe, 3 golle ligin en az gol yiyen takımı konumunda yer alıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor