FENERBAHÇE, SAMSUN CANİK’İ FARKLI YENDİ

FENERBAHÇE, SAMSUN CANİK’İ FARKLI YENDİ
Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nin (TKBL) 19. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Samsun Canik Belediye’yi 39 sayı farkla 106-67 mağlup etti.

Samsun Canik Belediyespor’da sakat ve hasta oyuncunun çok olması nedeniyle ilk 5’in haricinde başka oyuncu süre almadı. Maçın ardından antrenör ve oyuncular maçı değerlendirdi. 1 hafta içerisinde 3 maç oynadıklarını belirten Samsun Canik Belediye Başantrenörü Ekin Baş, “2 oyuncumuz sakat, 3 oyuncumuz da hasta oldu. O oyuncularımız bizi çok etkilediler. Bugünün kazananı bence Gizem Kazali oldu. Çünkü genç bir oyuncu ve karşısındaki 2 Fenerbahçeli'ye pek fazla geçit vermedi. Maç anlamında da sahada pek bir şey yoktu. Marcedes ve Tinkle sakattı, Harika, Mehtap ve Gökçe ağır gribe yakalandılar” dedi.
Mağlup oldukları için üzgün olduğunu ifade eden Samsun Canik Belediyespor oyuncusu Dilara Tongar, “Çok fazla sakatımız vardı. Bugün 5 kişi 40 dakika oynadık. Elimizden geleni yapmaya çalıştık. Karşı takımı tebrik ederim. Kenardan girecek oyuncu yoktu. Marcedes ve Tinkle sakatlıklarından dolayı oyuna giremediler. Diğer arkadaşlar da hastaydı. Biz de mecburen sahada 5 kişi 40 dakika kalmak zorunda kaldık. Önümüzde hedef maçlarımız var. Onlara çalışacağız” diye konuştu.

FENERBAHÇE CEPHESİ
Maçı pazar gününden cumartesi gününe alınmasına onay veren Samsun Canik Belediyespor yönetimine teşekkür eden Fenerbahçe Başantrenörü Jacek Winnicki, “Canik yönetimine ve antrenör arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bu maçı pazar gününden cumartesi gününe kaydırma talebimizi onlar kabul etti. Sonuçta bizim salı günü oynayacağımız EuroLeuague’de Galatasaray karşılaşmamız var. Bu maç bizim için çok önemliydi. Samsun Canik Belediyespor’da bizim için bir jest yaptı. Tahmin ediyorum ki, Samsun Canik Belediyespor’un geçen gün almış oldukları Osmaniye galibiyeti onlara enerji anlamında biraz pahalıya mal olmuş. 2 tane ana oyuncularını dinlendirdiler ve ortaya da böyle bir sonuç çıktı” ifadelerini kullandı. 
Galip geldikleri için mutlu olduğunu ifade eden Fenerbahçeli oyuncu Cansu Köksal, “Bugün takım arkadaşlarımızın hepsi süre aldı. Önümüzde 2 tane Galatasaray maçımız var, onlar için çalışacağız. Karşı takımı da mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum” açıklamasında bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor