Feci Kaza 2 Genci Aldı

Feci Kaza 2 Genci Aldı
Antalya’da sabaha karşı yaşanan kazada tıbbi laboratuvar bölümü mezunu genç ile kız arkadaşı olay yerinde hayatını kaybetti

Olay, sabah saatlerinde Antalya Muratpaşa ilçesi Kızılırmak Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ali Güneş (22) yönetimindeki plakası öğrenilemeyen otomobil, kontrolden çıkarak bir iş yerinin duvarına çarptı. İhbar sonrası olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Ali Güneş ve yolcu koltuğunda oturan Merve Sude Madaslı’nın (20) hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Acılı anneyi morg çıkışında yakınları ayakta tuttu

Ali Güneş’in tıbbi laboratuvar bölümü mezunu olduğu, KPSS ataması öncesinde bir şirkette kuryelik yaptığı öğrenildi. Acı haberi alan yakınları cenazeleri teslim almak üzere morg önüne geldi. Otopsi işlemlerinin ardından Ali Güneş’in Kepez ilçesi Odabaşı Mahallesi mezarlığında, kız arkadaşı Merve Sude Madaslı ise Burdur’un Bucak ilçesinde toprağa verilmek üzere teslim alındı. Kızlarının cenazesini teslim alan anne Fatma Madaslı ve baba Enver Madaslı gözyaşlarına boğuldu. Acılı anneyi morg çıkışında yakınları ayakta tuttu. Feci kaza sonrasında olay yerinde yaşananlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Polis kazayla ilgili incelemeye devam ediyor.

İHA

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Asayiş