Fatmagül & Mesut mutluluğa merhaba dedi

Fatmagül & Mesut  mutluluğa merhaba dedi
Çarşamba'da yıllarca Öğretmenlik yaptıktan sonra Dikbıyık'ta Müdür iken 2013 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybede Köksal Oda'nın kızı Fatmagül Oda ve İlçemizin sevilen Bala ailesinden den ve Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala'nın ka

Çarşamba'da yıllarca Öğretmenlik yaptıktan sonra Dikbıyık'ta Müdür iken 2013 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybede Köksal Oda'nın kızı Fatmagül Oda ve İlçemizin sevilen Bala ailesinden den ve Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala'nın kardeşi Mesut Bala Fatsa Yıldız Düğün salonunda sade törenle hayatlarını birleştirdiler.

Ordu Fatsa ilçesinde bulunan Yıldız Düğün salonunda gerçekleştirilen sade törene Bala ve Oda aileleri ile yakınları katıldı. Çarşamba'nın tanınmış ailelerinden Necati (merhum) ve Emine Bala'nın oğulları, Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala'nın Çorum Hitit Üniversitesinde Dahiliye Uzman Doktor'u olan kardeşi Mesut Bala ile İlçemizde yıllarca Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Okul Müdürlüğü görevlerini yapan, ilçede herkesin sevip saydığı ve 2013 yılında Dikbıyık Lisesi Müdürü iken Kalp Krizi geçirerek sevenlerinden ayrılan Köksal(merhum) ve Yeter Oda çiftinin kızları Ordu Devlet Hastanesinde Eczacı olarak görev yapan Fatmagül Oda hayatlarını birleştirdiler.

 Yıldız düğün salonunda sade bir törenle hayatlarını birleştiren çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, Oda ve Bala aileleri sevinçlerini akraba ve dostları ile paylaştılar. Yemekli yapılan tören de genç çifte yüzük takıldıktan sonra çift pasta kesti. Kesilen pasta sonrası genç çift törene katılan misafirlerine teşekkür ettikten sonra tören sona erdi.

Oda ve Bala çiftinin sade nikah törenlerine İstanbul Adli Tıp Uzmanı Mehmet Oda ve Oda ailesi, Çarşamba Şoförler Odası Başkanı ve ağabeyi Musa Bala ve Bala ailesi, Oda ailesi Çarşamba Şoförler Odası Yönetim kurulu üyelerinden Ali Totuk, Akraba ve dostlarının yanı sıra Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurhayat ve Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri müdürü Erol Şeker ile Fatsa ve Çarşamba'dan çok sayıda dostları katıldı. Genç çifte Haber Expres Gazetesi oalrak bir ömür boyu mutluluklar ve sağlıklı bir hayat dileriz.

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL- Nuri ŞEKER 

fatmagulmesu1.jpg

fatmagulmesu2.jpg

fatmagulmesu3.jpg

fatmagulmesu4.jpg

fatmagulmesu5.jpg

fatmagulmesut1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber