Farkımız Eğitime verdiğimiz önem

Farkımız Eğitime verdiğimiz önem
16-17 Şubat tarihleri arasında Ordu’da gerçekleşek olan Ak Parti Samsun Teşkilat Eğitim Kampı konusunda açıklamda bulunan Ak Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, “diğer siyasi partilerden farkımız parti içi eğitimlere verdiğimiz ödemden geçiryor” dedi

 

16-17 Şubat tarihleri arasında Ordu’da gerçekleşek olan Ak Parti Samsun Teşkilat Eğitim Kampı kapsamında Samsun il ve ilçe teşkilatları yapılacak olan kampa hazırlanırken Ak Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse kamp konusunda bilgilendirmede bulundu. Çarşamba’da yaklaşık 45 kişilik bir grupla kampa katılacaklarını belirten Köse, bu grubun içinde Ak Parti Çarşamba İlçe Yönetim kurulu üyelerinin, Belediye Meclisi üyelerinin ve İl Genel Meclisi üyelerinin bulunduğunu kaydetti.

Partinin önde gelen isimlerinden Teşkilatçılık ve Ak Partinin misiyonu ve vizyonu konusunda eğitimler alacaklarını belirten Köse, Eğitim kampına katılacakları ise şöyle sıraladı; Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, Teşkilat Bölge Koordinatörü Fikri Işık, İlçe İl Koordinatörü Hasan Karal’ın yanı sıra Gençlik Spor Bakanı Suat Kılıç ve Milletvekilleri.  

Daha öncesinde düzenlenen Eğitim kampının 2002 yılında yerel seçimler öncesinde düzenlendiğini kaydeden Köse, Kamp sonrası 2004 yerel seçimlerinde Samsun’da büyük başarı sağladıklarını vurguladı. Diğer siyasi partilerden en büyük farklılıklarının parti içi eğitime verdikleri önemden geçtiğini açıklayan Köse, Eğitim kampının hemen ardından başlayacak olan Siyaset Akademisi eğitimleri konusunda da açıklamalarda bulundu.

Köse, “Siyaset akademisi çalışamlarımızın 3. sü gerçekleşmek üzere. 2 Mart tarihinde başlayacak olan Siyaset Akademisi eğitimleri de 6 hafta sürecek ve 20 Nisan tarihinde noktalanacak. Kendi şahsım adına daha önceki eğitimlere katıldığım gibi bu eğitim sürecinede katılacağım. Siyaset pratikte çokça var olan bir süreç ama teorik olarak da bilinmesi gerekler var. Bu eğitimlerimizde Parti tüzüğü, siyasi partiler kanunu, Türkiye Siyasi tarihi gibi bir çok başlıkta eğitimler alacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber