Fakültem’deKayıtlar başladı

Fakültem’deKayıtlar başladı
Çarşamba ilçesinde hizmet veren Fakültem Eğitim Kurumları’nda yeni dönem öğretim kayıtlarının başladığı belirtildi.

Çarşamba ilçesinde eğitim - öğretim kapsamında hizmet veren Fakültem Eğitim Kurumları kurucu müdürü Hidayet Ergün, koronavirüs salgını sürecinde olumsuz şartlara rağmen öğrencilerin yanında olduklarını belirterek, "Fakültem ailesi olarak tüm olumsuz şartlara rağmen öğrencilerimizin yanında olduk. Her türlü eğitim ve öğretim desteği verdik, vermeye devam ediyoruz. " dedi.

Çarşamba ilçesinde eğitim - öğretim kapsamında hizmet veren Fakültem Eğitim Kurumları kurucu müdürü Hidayet Ergün, koronavirüs salgını sürecinde olumsuz şartlara rağmen öğrencilerin eğitim - öğretim hayatının devam ettirilmesi konusunda açıklamalarda bulundu. Pandemi sürecindeki yaptığı çalışmalardan bahseden Fakültem Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Hidayet Ergün, "2020 yılı Covid-19 salgınından dolayı tüm sektörlerde olduğu gibi eğitim sektörünü de olumsuz etkilemiştir. Ancak Fakültem ailesi olarak tüm olumsuz şartlara rağmenöğrencilerimizin yanında olduk.Her türlü eğitim ve öğretim desteği verdik vermeye devam ediyoruz.  2021-2022 eğitim - öğretim dönemi için alanında uzman, güler yüzlü, tecrübeli kadromuzla öğrencilerimizin eksiklerini gidermek için tüm gruplarda ücretsiz tanıtım derslerimiz, telafi eğitimi ve yaz kampımız devam etmektedir." dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlattığı 'Telafide Bende Varım' projesine destek verdiklerini söyleyen, Müdür Hidayet Ergün, "Sağlık Bakanlığımızın öncülüğünde Covid-19 ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama sürecinin başarıyla devam ettiğini görmekteyiz. Bu sürecin sonunda tüm sektörlerde olduğu gibi eğitim sektöründe de aşılama ile birlikte eğitim öğretim faaliyetlerinin normale döneceğini düşünmekteyiz. Milli Eğitim Bakanlığımızın başlattığı 'Telafide Bende Varım' projesine desteğimiz sürmekte olup yeni eğitim - öğretim yılının tüm veli, öğrenci ve eğitim camiasına hayırlar getirmesini diliyorum." şeklinde konuştu.

HABER: Yağmur AYAN - Nurhan GÜZEL

img_5243.jpgimg_5232.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber