F.Bahçe müthiş geliri kaybetti!

F.Bahçe müthiş geliri kaybetti!
TFF'nin 2 yıl önce başlattığı seyircisiz maçları sadece kadın ve çocukların izlemesiyle ilgili uygulamadan en çok Fenerbahçe'nin canı yandı

 

Son iki sezonda 9 kez saha kapatma cezası alan Fenerbahçe hem büyük gelirden olurken hem de büyük ceza ödedi.

Sezona 5 maçlık ceza ile başlayan Fenerbahçe, geride kalan 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlikle 10 puan toplarken, kasasına tek kuruş tribün geliri koyamadı. Sarı Lacivertliler son 2 sezonda oynanan 9 cezalı maçında yaklaşık 14 milyon TL'lik hasılattan oldu.

Geçtiğimiz yıl PFDK'ya 728 bin TL para cezası ödeyen Fenerbahçe bu süreç içinde kazanacağı parayla yeni transfer Krasic'in transferini anca amorti edebilirdi. Fenerium satışları da bu gelire eklendiğinde kulübün kaybı bir Anadolu takımının bütçesi ile aynı konuma geliyor.

Gaziantepspor maçıyla başlayan cezalı maçlar serisi Mersin İdman Yurdu, Trabzonspor ve Beşiktaş maçlarıyla devam etti. Kanarya cezalı maçlarını Antalyaspor ile oynayacak maç ile tamamlanacak. Eğer ceza almasaydı müthiş bir hasılatı cebine koyacaktı..

Manisaspor maçında 46 bin kadın seyirciyle en çok taraftar ile izlenen futbol maçı rekorunu kıran Fenerbahçe ortalama 35 bin kişiye oynadı ve kadınların olduğu hiçbir maçta mağlup olmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor