Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

EYY MİLLETVEKİLLERİ AYLARDIR NEREDESİNİZ?

EYY MİLLETVEKİLLERİ AYLARDIR NEREDESİNİZ?

SEÇİLMİŞ YA DA ATANMIŞ OLSUNLAR...

BU MİLLETE ÜCRET KARŞILIĞI HİZMET VERENLER,

BU MİLLETİN AĞASI, EFENDİSİ DEĞİL; HİZMET KARIDIRLAR...

Bu şekilde düşünmeyenlerin ; BU MİLLETİN İÇİNDE YERİ YOKTUR...

***     

Bu söz bana ait değil. Tamamen Emekli Öğretmenimiz ve Köşe yazarımız Ümit Bıyıkoğlu' na ait.

Ancak o kadar hoşuma gitti ki? Aklıma bir anda bizim Milletvekilleri geldi. Bizim Samsun' dan 3 partiden 9 Milletvekilimiz mevcut. 2 CHP, 1 MHP ve 6 tane de AK Partiden...

Allah için bu isimlerin içinden Bakan Milletvekilimiz Sayın Çağatay Kılıç ve CHP Genel Başkan Yardımcılarından Prof. Dr. Haluk Koç'u çıkartın.

Kalan diğer 7 Milletvekilimizden MHP'li Sayın Cemalettin Şimşek'i de saymamız yönünde telkinler oluyor ara sıra. Çünkü onun tek başına mücadele ettiğini savunan Cemalettin Şimşek beyi de diğerleri ile sayıyorum. Çünkü Sayın Şimşek,  seçildiği günden bu yana her ne hikmetse bırakın çoğu köyleri ( yeni mahalle olan yerler) ilçe merkezlerinde bile doğru dürüst görünmüyor.

Hadi onu da sayarsak kalan 6 Milletvekillerimiz...

Özellikle AK Partinin ilk dönem 7 sonrasında 6 Milletvekilini her daim köy köy gezerken görürdük. Şimdilerde mumla ara ki bulasın. Onlar belli yerler dışına her ne hikmetse çıkmıyorlar. Milletvekili olmak için maddi finans yapanların dışında kimseyi görmek istemiyorlar ya da gelemiyorlar mı diyesi geliyor insanın. Oysa onlar maddi kaynak vermiş olabilirler ama halk size oy vererek kendilerinin temsil edilmesini istedikleri için sizleri seçtiler. UNUTMAYIN...

Oysa bizim Vekiller ve diğer bazı yöneticilerimiz sağ olsunlar gittikleri bir kaç köyde halkla çekilen bir kaç karecik fotoğraflı haberlerini görüyoruz o kadar. Gerisini görmek mümkün değil. Sağ olsun bizim meslektaşlarımızdan da basın danışmanları var.  Maşallahımız var bizler HABERCİ olmamıza rağmen bizim bile haberimiz olmuyor geliş ve gidişlerinden.  Ajanslara, gazetelere haberleri mutad şekilde servis  edilince Ankara'ya BİZ KÖYLERDE HALKLA İÇ İÇEYİZ mesajı verilerek kurtarılıyor. KEŞKE SEÇİMLERDE DE GİDİŞLERDE HALK AYNI KARARLILIĞI GÖSTEREBİLSE NE GÜZEL OLACAK.  AMA...

Bahaneler hep aynı. İşleri çokmuş. TBMM de çok fazla mesai yapıyorlarmış. Geçin bunları.

Bak hocam ne güzel mesajını vermiş. Ne diyor: Bu Millete ücret karşılığı hizmet verenler, (MİLLETVEKİLLERİMİZ BAŞTAO LMAK ÜZERE) Bu milletin ağası, efendisi değil; hizmet karıdırlar...

Bu Millete eskisi gibi hizmet vermeyecekseniz o zaman demektir ki: Bu milletin içinde sizlere yer yok.

O zaman kısa zamanda halkın içine geri dönmelisiniz. Halkın sorunlarını görmelisiniz. Çünkü esnaf, vatandaş, memur, köylü, çiftçi,emekliler kan ağlıyor farkında mısınız?

Taşeronlar, Müteahhitler, Büyük firmalar ülkede zevk-ü sefa çekerken halk inim inim inliyor. Kredi, kredi kartları, AVM'ler yüzünden tükenen küçük esnaflar, vatandaşlar sizden yardım eli bekliyor.  O yardım ellerinizi bundan sonra birazcık olsun gerçekten HALK, ESNAF, MEMUR, EMEKLİ, KÖYLÜ, ÇİFTÇİ uzandığını görelim. Bunu bari esirgemeyin.

Allah bizlere bir Soma felaketini bir daha yaşatmasın. Bunların tek müsebbibi elbette ki dürüst, kararlı ve gerçekçi görev yapmayanların görmediklerinden kaynaklanıyor. Bunlardan ders neden alınmıyor.

Bu halk artık kısacası camlı şatolardan kendilerine bakan değil, kendi ile ağlayıp, kendi ile gülen, acısını, tatlısını paylaşan milletvekilleri, yöneticiler istiyor. Bunu hala fark edemediniz mi?. Ettik, biliyoruz diyorsanız: AYLARDIR NEREDESİNİZ?

Kısacası artık birazcık olsun sizi oraya gönderenlerin, halkın içine ÇIKIN...

2015 Genel seçimleri olsun hem de gelmeden...

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi