EYÜP MAÇI HAZIRLIKLARINA DEVAM!

EYÜP MAÇI HAZIRLIKLARINA DEVAM!
Samsunspor, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Eyüpspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü

Nuri Asan Tesislerinde teknik direktör Taner Taşkın yönetiminde yapılan idman ilk olarak ısınma hareketleri, 5’e 2 çalışma ve ardından şut çalışmasının ardından son buldu. Samsun’daki son idmanını yapan takım bugün sabah uçakla İstanbul’a hareket edecek.

5-025.jpg

ALTYAPIDAN A TAKIMA TAZE KAN

Samsunspor Altyapı Kaleci Departman Sorumlusu Mehmet Bayraktar, altyapı çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Altyapıda genç yetenekli kalecilerinin olduğunu belirten Samsunspor Altyapı Kaleci Departman Sorumlusu Mehmet Bayraktar, “Çalışmalara başladığımız günden itibaren şu ana kadar her şey olumlu ilerlemekte. Bölgesel gelişim liglerdeki tüm yas gruplarımızda yetenekli kalecilerimize sahibiz gerek maç performansları gerek ise antrenman performansları bizleri sevindirmekte. Bu bağlamda çalışan kaleci antrenör arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

8-008.jpg

A TAKIMA 2 TANE GENÇ KALECİ GÖNDERDİK

A takıma Hasat Konya ve Akın Demirtaş’ı gönderdiklerini belirten Mehmet Bayraktar, “Bunlar bize onur ve gurur kaynağı oldular. Bunlar güzel çalışmalarımız sonu 2 tane profesyonel kaleci yaptık. A takıma bu bizim isimizin daha çok sorumluluğumuzun arttığını gösteriyor. Genç kardeşlerimize başarılar diliyorum. Yalnız bu sadece bir imza olarak kalmamalı içini daha da dolduracağız. Bunun içinde çalışmalarımız devam edecektir. İnşallah yıllar sonra Furkan ile başlayan ve daha sonra genç kardeşlerimiz ile devam edecektir” diye konuştu.

ss1_8943.jpg

U17 TAKIMI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Pazar günü deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşılaşacak olan Samsunspor U17 takımı hazırlıklarını sürdürüyor. Nuri Asan Tesislerinde teknik direktör Özgür Cinel yönetiminde yapılan idman ısınma hareketleri, kuvvet çalışması ve çift kale maçın ardından sona erdi. İdman sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Özgür Cinel, “Sivas Belediyespor maçından sonraki hafta bay geçiyoruz. Bu arada eksiklerimizi gidermemiz açısından bizim için avantaj olacak. Hedefimiz oyun kalitemizi her hafta artırıp, hem oyuncularımızı geliştirmek hem de grup maçlarımızı kayıpsız tamamlamak istiyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor