Eylül Ayı itibari ile 1 milyonluk yardım

Eylül Ayı itibari ile 1 milyonluk yardım
Çarşamba Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının bu yıl daha Eylül ayında olmamıza rağmen toplam yaptığı yardım bedeli 1 milyon lirayı aştı

 

Çarşamba Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Çarşamba’daki bütün yardıma muhtaçların umudu olmaya devam ediyor. Vakfın bu yıl Eylül Ayı itibari ile yaptığı nakdi yardımların karşılığı 1 milyon lirayı aşarken, nakti yardımların yanı sıra yapılan ayni yardımlar ise bu rakamı fazlaca aşmaya yetiyor.

4 bin ton kömür

Edinilen bilgilere göre Çarşamba’da bu yıl şimdiye kadar 1700 ton kömür yardımı yapan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2300 ton daha kömür dağıtmaya hazırlanıyor. Bu yıl dağıtalan kömürlerin önceki yıllara göre daha iyi olduğu belirtilirken, vatandaşlarda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın dağıttığı kömürlerle ısınmaya başladı.

Yardıma muhata yaşlılara ev

Çarşamba’da yardıma muhtaç yaşlı vatandaşlara sıfırdan ev yapan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bu konuda birinci etapta 17 ev yaparken, Projeninde 2 etabının yakın bir tarihte başlayacağı ve 2. Etapta toplam 27 ev daha yapılacağı öğrenildi.

Çarşamba’ya yeni bir yurt

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Çarşamba’daki özellikle kız öğrencilere yönelik yurt ihtiyacına da cevaben hazırladıkları proje ile birlikte Çarşamaba Anadolu Lisesi bahçesine 300 kişilik kız öğrenci yurdu yapmaya hazırlanıyor. Projesi önümüzdeki aylarda ihaleye sunulacak yurt kız öğrencilere de büyük bir kolaylık sağlayacak. 

HABER-FOTO: SERKAN KARAHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel